Zo maak je jouw huwelijksdag zo duurzaam mogelijk! « Huwelijk

Zo maak je jouw huwelijksdag zo duurzaam mogelijk!

Het is echter wel zo dat het organiseren van een huwelijksdag behoorlijk veel tijd en energie kan kosten. Daarnaast kunnen de bedragen ook behoorlijk oplopen. Daarom is het handig om eerst een stevige plan van aanpak te maken zodat je niet onnodig geld uitgeeft. Het is ook fijn als je duurzame stappen kunt nemen op je huwelijksdag. Wil weten hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? In dit artikel zullen wij je een leuke tip geven.
De fiets als trouwvervoer
 

Duurzaam vervoer 

De locatie van je huwelijksdag is uiterst belangrijk, omdat dit je voor de rest van je leven bij zal blijven. Dit komt niet alleen door de gezelligheid en de sfeer, maar ook door de foto’s die van deze dag genomen zullen worden. Heb je nog geen idee waar jij wilt trouwen? Dan stellen wij voor om een locatie uit te kiezen waar veel natuur is. Dit zal namelijk een esthetisch aangenaam effect geven aan je trouw receptie. Je kunt dan al kosten besparen op decoratie, omdat je gebruik kunt maken van de mooie bloemen en planten van de locatie. Een ander manier waarop je kunt besparen op kosten is met de manier waarop je naar de locatie toe gaat. Je kunt ervoor kiezen om hier met de fiets naartoe te gaan. Je kunt hier meteen een leuk event van maken door met flyer elektrische fietsen samen met familie en vrienden een tocht te maken.
 

Een mooie ervaring

Geen zorgen! Je zult zeker niet moe aankomen op de locatie, als je een elektrische fiets lage instap gebruikt. Ook mensen met een lagere conditie kunnen aan de tocht meedoen, omdat de fiets is voorzien van een krachtige motor. Je zult ook meteen duurzaam bezig zijn. Met een fiets is er geen CO2 uitstoot en je hoeft geen extra kosten aan vervoer uit te geven. Voor het einde van de dag kun je samen met je partner wederom gebruik maken van de fiets. Want hoe bijzonder zou het zijn als je met z’n allen in de natuur de zon onder kan zien gaan op je huwelijksdag? Het zou super tof zijn!
 
Kortom, kun je kosten besparen door locatie voor de trouwreceptie in de natuur uit te kiezen. Je kunt dan ook meteen kosten besparen met het kopen van decoratie. Daarnaast kun je duurzame stappen nemen en kosten besparen door gebruik te maken van een elektrische fiets voor een mooie tocht met familie en vrienden. 

Reageren

Gerelateerde bedrijven