Just married… nieuw hoofdstuk, ander interieur « Huwelijk

Just married… nieuw hoofdstuk, ander interieur

Moderne klassieke stijl, ook wel bekend als modern traditioneel, is de perfecte mix van modern + traditioneel... oftewel tijdloos! Het beste van de moderne klassieke-stijl is dat je niet veel geld hoeft te hebben om deze stijl uit te voeren. In plaats daarvan kun je nemen wat oud was en het een nieuw leven geven!
Tweedehands meubels

Wat is een moderne en klassieke interieurstijl

Deze stijl kenmerkt de strakke, eenvoudige, eigentijdse lijnen van de moderne designstijl in combinatie met traditionele meubels, afwerkingen en accessoires om te nemen wat "toen" was en het "nu" te maken. Deze ontwerpstijl is een echte nevenschikking van modern en traditioneel die op de een of andere manier gewoon werkt!

Dit is zeer populair geworden bij ontwerpers als Studio Mcgee en influencers als Chris Loves Julia. Modern Classic-stijl heeft voornamelijk neutrale kleuren met een paar kleuraccenten en eenvoudige patronen zoals strepen, vintage of effen. Een vintage bureau of een tweedehands dressoir zou perfect passen in deze stijl. De neutrale kleuren in Modern Classic-woningen zijn de perfecte mix van warme en koele kleuren.

Als modern klassiek fan kun je bijna overal winkelen om je ruimte te versieren, van Pottery Barn en Lulu en Georgia tot West Elm en Ballard Designs. Vergeet niet om de garage van je grootouders en de kelder van je ouders op te ruimen voor een aantal antieke schatten die je wilt laten zien!
Tweedehands meubels

De beste manier om te beginnen met decoreren in de moderne klassieke stijl is om te beginnen met moderne meubelstukken. Zet het podium op door te werken in een verscheidenheid aan modern gevoerde meubels - zelfs stijlen uit het midden van de eeuw hebben hier een plaats. Het gebruik van strakke en eenvoudige lijnen stelt je in staat om te pronken met die speciale vintage meubels en inrichting. Ga voor gemak! Deze stijl is niet zoals de benauwde, traditionele, onaantastbare ruimtes uit het verleden. Kies meubels die zacht, comfortabel en casual aanvoelen.

Mix van modern en traditioneel meubilair

Heb je een traditionele ladekast die je hebt gekregen? Geef het een nieuw leven. Combineer de meer traditionele en gedetailleerde meubels met een moderne spiegel en een eenvoudige styling om de moderne + traditionele mashup te introduceren. De sleutel is balans! Normaal gesproken, of in ieder geval momenteel, moet ongeveer 3/4 van je meubels en inrichting modern zijn en 1/4 moet vintage of traditioneel zijn. Door dit evenwicht te bewaren, zorg je ervoor dat je de moderne klassieke stijl vasthoudt en niet te traditioneel leunt.

Eenvoudige tijdloze patronen

Bij deze stijl draait alles om het vinden van een unieke balans tussen oud, verweerd en legendarisch met nieuw, modern en eenvoudig. Bij het decoreren met kussens, beddengoed en dekens is het belangrijk om je patronen eenvoudig te houden. Texturen werken geweldig met deze stijl - gewatteerde patronen, fluweel en linnen komen allemaal vaak voor bij het decoreren in de moderne klassieke stijl.

Het patroon en de prints die je bij deze stijl zult zien, zijn meestal effen, strepen, vintage of kleine patroon prints. Een ding dat je niet zult zien, zijn heldere, gedurfde, grootschalige patronen in deze stijl. In tegenstelling tot andere ontwerpstijlen, moeten patronen spelers ondersteunen, maar niet te veel aandacht trekken.

Tot slot: geniet van jullie trouwdag en veel geluk met elkaar en met jullie nieuwe interieurstijl.

Reageren

Gerelateerde bedrijven