Bruiloft op de planning? Deze sieraden kunnen dan niet ontbreken! « Huwelijk

Bruiloft op de planning? Deze sieraden kunnen dan niet ontbreken!

Swarovski beeldjes zijn kristallen van hoge kwaliteit. Het zijn beelden die op een bepaalde manier zijn geslepen, waardoor het beeld blijft schitteren. De Swarovski beelden worden op verschillende thema’s en figuren gemaakt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever een geschenk wil geven, dat ook eenvoudig gebruikt kan worden. Wil jij meer weten over de Swarovski beelden of een ander eenvoudig te gebruiken geschenk voor het bruidspaar? In dit artikel lees je hier meer over.
Swarovski beeldje
 

Keus uit een ruim assortiment

De keus maken uit één van de vele Swarovski beeldjes kan natuurlijk heel lastig worden. Dit heeft te maken met de diverse manieren waarop de beelden gevormd. Zo zijn er beelden van dieren, zoals een een duiven. Een twee duiven naast elkaar, staan meestal als symbool voor tortelduifjes. Voor een bruidsgeschenk zijn de tortelduifjes ideaal om het liefdevolle bruidspaar te reflecteren en het mooie moment te koesteren. Daarnaast kan er ook op thema worden gezocht. Is het bruidspaar op één van de eerste dates samen naar een Disney film geweest of is er een huwelijksverzoek gedaan in Disneyland? Dan is een beeld van één van de Disney figuren een ideaal geschenk om deze mooie momenten van hen te laten herinneren.
Citizen eco drive horloges
 

Een duurzaam geschenk

Heb je toch liever een geschenk, waarbij het bruidspaar daar eerder gebruik van zal maken, dan is de citizen eco drive horloge een mooi cadeau. Dit zijn innoverende horloges, die naast het aantrekkelijke uiterlijk, ook heel duurzaam is door de eco-drive technologie. De Citizen eco drive horloges zijn beschikbaar voor zowel dames als heren. Ook zijn er verschillende collecties zoals promaster, elegance en titanium. De promaster collectie heeft sporthorloges, gemaakt van edelstaal, titanium en kunststof. De elegance collectie zijn dunne en lichtgewicht modellen die een stijlvolle en elegante uitstraling heeft. Tot slot, de titanium collectie. Dit zijn, zoals de naam al weggeeft, horloges gemaakt van titanium en zijn daarom ook heel stevig en beter beschermd tegen krassen en slijtage.
 
Kortom, om het bruidspaar een originele cadeau te geven, kun je denken aan Swarovski beelden en eco drive horloges. De Swarovski beelden zijn schitterende kristallen, die zijn gevormd in verschillende figuren. De Citizen eco-drive horloges zijn zeer duurzame horloges, waarbinnen verschillende collecties. Deze collecties zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alternatief voor een trouwring: het horloge!

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Gratis trouwringenmagazine

De allerleukste huwelijkscadeaus om te geven

Gerelateerde bedrijven