Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren « Huwelijk

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Ga er maar vanuit dat zo’n bijzondere dag veel indrukken met zich meebrengt. Maar je zou de dag ook kunnen afsluiten op een excentrieke locatie. Denk hierbij aan een locatie aan het strand, in het bos of in een klokkentoren. ‘In een klokkentoren?’ hoor ik je denken. Ja zeker! Dat is heel bijzonder overnachten.
Bruidssuite in Weesp The Clock Tower

De klokkentoren

De Sint-Laurentiuskerk is een voormalige rooms-katholieke kerk in Weesp. De klokkentoren werd in 1876 gebouwd en in gebruik genomen. Er zijn in totaal twee restauraties geweest waarvan de laatste plaats vond in 1951. Wegens de slechte fundering en het teruglopende aantal bezoekers in de loop der jaren is besloten om de kerk te sluiten. In 2014 vond de laatste kerkdienst plaats.In 2016 is de kerk aangekocht door een projectontwikkelaar en heeft het gebouw een metamorfose ondergaan. Het onderste deel van de kerk heeft plaats gemaakt voor een brouwerij. In de boven ruimtes bevinden zich een yogastudio, twee appartementen en een unieke hotelsuite. Je kan wel stellen dat de kerk is gericht op de toekomst maar waar verleden niet is vergeten.
Bruidssuite in Weesp The Clock Tower

Persoonlijke service

Bij aankomst staat een persoonlijke host tot jullie beschikking. De host zorgt ervoor dat jullie niets te kort komen tijdens het verblijf. De hotelsuite is te bereiken middels 155 oude gerestaureerde traptreden. Houd hier rekening mee tijdens het inpakken van jullie bagage. In het midden van de kamer staat een groot tweepersoonsbed met uitzicht over de Vecht. Indien gewenst is de champagne al gekoeld en staan de glazen klaar. Na een lange dag ben je waarschijnlijk toe aan quality time met elkaar. De badkamer bevindt zich aan de zijkant van de suite en is uitgerust met een bad en dubbele douche, perfect voor het slapengaan of juist voor het wakker worden. Na een welverdiende nachtrust staat een uitgebreid ontbijt op jullie te wachten. Je hebt keuze uit verschillende soorten broodjes met diverse soorten beleg, yoghurt met fruit, verse jus d’orange en champagne.
Bruidssuite in Weesp The Clock Tower

De omgeving van Weesp

De hotelsuite bevindt zich midden in het centrum van Weesp. Wandel door de authentieke grachten of maak een fietstocht langs het monumentale stadhuis. Het centrum heeft een ruime keuze aan cafés en restaurants waar je heerlijk kan lunchen en dineren. Op een zonnige dag leent het rustige en mooie water van de Vecht zich perfect voor een boottocht. Afhankelijk van jullie tijd zijn er verschillende routes mogelijk. De persoonlijke host staat graag voor jullie klaar.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Tips voor de perfecte huwelijksnacht

3 tips om optimaal te genieten van de huwelijksnacht

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Gerelateerde bedrijven