Ja ik wil: een cadeaubon! « Huwelijk

Ja ik wil: een cadeaubon!

Stop met zoeken voor het perfecte cadeau voor het bruidspaar! Geef een cadeaubon. Dan hoef je niet meer de hele stad door te crossen voor een cadeau. Er is namelijk zoveel leuks te koop maar om nou net dat ene te vinden waar zowel het bruidspaar als jij een goed gevoel bij krijgen, dat is lastig. Hoe ideaal is het dan ook om een cadeaubon te geven! Dan kunnen ze zelf iets uitzoeken en hebben ze er misschien nog wel meer plezier van dan als je iets anders had gekocht.
Cadeaubon voor bruidspaar

Netflix cadeaubon

Dan is het alleen nog aan jou om te kiezen welke cadeaubon je wilt geven. Houden de tortelduifjes van series kijken, dan is de Netflix cadeaubon het ideale cadeau! Samen op de bank hun favoriete serie kijken tijdens hun huwelijksreis om bij te komen van hun grote dag en nacht, is toch een heerlijk vooruitzicht. Je kunt kiezen uit een bedrag tussen de €25,- en €150,-. Met deze cadeaubon hebben ze toegang tot het hele aanbod van Netflix, dus ze zijn niet zomaar uitgekeken. Hebben ze al een abonnement, dan kunnen ze de bon natuurlijk ook gebruiken voor de kosten hiervan. Een bijkomend voordeel is dat het tegoed op de kaart oneindig geldig is, dus uiteraard hoeft de bon niet direct gebruikt te worden. Weet je welk bedrag je wilt, dan mag je nog een mooi thema uitzoeken. Het thema ‘liefde’ is voor zo’n mooie dag zeer geschikt. Dan nog een paar persoonlijke woorden erbij en je perfecte cadeau is klaar om gegeven te worden.

Google Play card

Mocht het zo zijn dat het gelukkige echtpaar meer van online gamen houdt, kun je ervoor kiezen om een Google Play card te kopen als cadeau. Ook deze card koop je gemakkelijk online en is geschikt voor alle Android- apparaten en voor de pc. Met deze card heb je toegang tot games, apps, muziek etc. die je al eerder hebt gedownload. Maar ook voor onderweg kun je hier goed gebruik van maken. Je kunt een goed boek downloaden, een Podcast beluisteren, of een online spel spelen met vrienden van over de hele wereld. Genoeg keuze om even te ontspannen. Een Google Play card aanschaffen of cadeau doen is eenvoudig en je hebt geen creditcard nodig om te betalen. Je kiest eerst welk bedrag je wilt uitgeven en daarna vul je je e-mail in waar de code heen gestuurd kan worden. Hiermee kan het tegoed worden ingewisseld en alles is gelijk gebruiksklaar. De Google Play gift card is onbeperkt geldig en het bedrag hoeft niet in een keer uitgegeven te worden, waardoor kleinere aankopen ook gedaan kunnen worden. Wat nog een voordeel is, is dat de card binnen heel Europa geldig is. Dus ook tijdens vakanties kun je blijven gamen!

Reageren

Gerelateerde bedrijven