Goed voor de dag komen op jouw honeymoon! « Huwelijk

Goed voor de dag komen op jouw honeymoon!

Ga je op honeymoon? Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen en alles inpakken wat je nodig hebt voor tijd samen met jouw lover, zoals deze prachtige zilveren ketting voor dames.

De mooiste accessoires

Geen honeymoon is compleet zonder de mooiste accessoires. Ga voor prachtige kettingen, mooie armbanden en opvallende oorbellen van My Unique Style. Met sieraden kun je jouw outfit helemaal afmaken of juist ervoor zorgen dat je extra opvalt. Vergeet dan ook zeker niet een aantal mooie sieraden in te pakken.
Sieraden mee op huwelijksreis

Sexy lingerie

Op je huwelijksreis mag sexy lingerie natuurlijk niet ontbreken. Verras je man met een prachtig vrouwelijk lingeriesetje. Ga voor een prachtig setje van wit kant of een ander kanten setje. Je kunt ook meerdere setjes meenemen voor nog meer plezier samen. En je zal je zelf ook veel beter voelen in mooie lingerie.

Bikini’s

Ook bikini’s mogen niet ontbreken als je op honeymoon gaat. Al helemaal niet als je naar een zonnig oord vertrekt. Er zijn diverse prachtige bikini’s verkrijgbaar. Momenteel is het high waist bikinibroekje helemaal in. Je kunt natuurlijk ook voor een badpak kiezen. Deze zijn al lang niet meer ouderwets en verkrijgbaar in de meest mooie designs.
Bikini mee op huwelijksreis

Stijlvolle kleding

Jouw honeymoon is niet compleet zonder de meest stijlvolle kleding. Vooral jurkjes raden we je aan. Ga voor een mooie nauwsluitende jurk of kies voor een strakke jurk die van onderen wijd uitvalt. Kant doet het altijd goed. Ga voor sets in lichte kleuren en voeg ook wat sets in donkere kleuren toe. Denk bijvoorbeeld aan een little black dress. Daarin mag jij zeker gezien worden.

Boeken

Hoewel jullie als kersverse man en vrouw vast niet van elkaar af kunnen blijven, wil je misschien zelf ook wel even ontspannen. En dat kan het beste met een mooi boek. Is er iets waar je je altijd in had willen verdiepen? Koop hier dan een boek over of ga voor een goede roman. Zo kun je ook genieten van wat me time tijdens je honeymoon.

Wij wensen je een fijne honeymoon toe!

Reageren

Gerelateerde bedrijven