Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot? « Huwelijk
Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

'Je bruiloft zit erop, je jurk hoef je niet meer te dragen, dus doe eens gek'; dat is het idee achter het trashen van je jurk. Daarbij laat je je trouwjurk zo vies of nat mogelijk worden, zonder rekening te houden met het lot van de jurk en met vaak kunstige foto's als aandenken.

Hoe dan?

Eigenlijk is alles mogelijk bij het verpesten van je jurk. Gebruik water, verf, sneeuw, modder, een taart of ander eten en start een gevecht, duik er in of maak gebruik van een voertuig of huisdier. Meestal doe je dit samen met je echtgenoot, maar dat hoeft natuurlijk niet. Met een groep vriendinnen je trouwjurk te lijf gaan kan namelijk minstens zo leuk zijn of misschien wil je je kinderen wel lekker laten kliederen. Plezier verzekerd!
Trash the dress

Tip! Wie 'Het perfecte plaatje' heeft gevolgd, zag in de op één na laatste aflevering een leuke fotoshoot, waarin drie trouwjurken op verschillende manieren werden getrashed voor de ultieme ervaring en mooiste foto.

Hoe dan verder?

Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe erg je je jurk wilt verpesten en of je naderhand nog een poging tot reinigen wilt doen. Dit kun je vooraf het beste bespreken met je fotograaf. Ook is het handig om de jurk in verschillende stadia van viezigheid te laten vastleggen en dus rustig te beginnen.

Overigens kun je ook na een aantal jaren beslissen om deze uitdaging aan te gaan. Dit hoeft dus niet meteen na de trouwdag. Extra speciaal; vier een jubileum met een Trash the dress fotoshoot.

Door Rinske van Rootselaar
Foto’s: Janet Moscarello Photography

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsfotografie_aankleden_ohbellefotografie

Fotomomentjes tijdens eerste uren van jullie trouwdag

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Gerelateerde bedrijven