5x mooiste suites in Nederland « Huwelijk

5x mooiste suites in Nederland

Vier de liefde met een huwelijksreis in Nederland. Een huwelijksreis dichter bij huis is vaak goedkoper en het scheelt je een lange reis! Wij hebben 5 tips voor de mooiste suites in Nederland voor je op een rij gezet. Dichtbij en toch onvergetelijk.

#1. Post-Plaza Hotel

Dit hotel dat op 2 minuten lopen van het centrum van Leeuwarden ligt is een echt pareltje. Het hotel is vrij uniek, want dit was namelijk een postkantoor vroeger en is omgetoverd tot een prachtig hotel. Hier kun je genieten met je partner in een ruime bruidssuite dat een extra groot tweepersoonsbed heeft. Ook heeft de suite een zithoek met een loveseats; lekker romantisch. De badkamer is ook vrij luxe en heeft een regendouche, ligbad én een sauna. Verder kun je ook nog eens genieten vanaf het balkon met uitzicht op de tuin. Een fijn hotel en suite om rustig na te genieten van de bruiloft in hartje Leeuwarden.

#2. Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn

Aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt het 750 hectare groot landgoed waar je kunt verblijven in het luxe landgoed. Hier geniet je van rust en ruimte in een romantische bruidssuite. Deze bruidskamer heeft een kingsize bed en een twee persoons jacuzzi. Hier kunnen jullie samen écht even helemaal ontspannen. De bruidssuite is gelegen op de begane grond in het koetshuis en heeft een eigen terras. Om de huwelijksdag extra goed af te sluiten, is het ook mogelijk om hier nog een bruidsarrangement bij te boeken. Dan geniet je bijv. van een glaasje champagne terwijl jullie heerlijk aan het bubbelen zijn in de privé-jacuzzi. Ook hoef je dan niet vroeg uit bed en wordt er een ontbijt op bed verzorgd. Extra genieten dus!
Bruidssuite Landgoed Groot Warnsborn Arnhem

#3. Boutique Hotel Nijver

Bij Boutique Hotel Nijver is gevestigd in vijf monumentale panden. Hier proef je de sfeer van het rijke verleden van de textielindustrie. Zowel het design van het hotel als van de verschillende kamers verwijzen naar deze geschiedenis. Je verblijft in het centrum aan het horecaplein vlakbij het Kastel Geldrop, de winkels en het textielmuseum. Ook in dit hotel hebben ze een royale bruidssuite. Deze is voorzien van o.a. een boxspring en een tweepersoons bad met een mooi uitzicht. Naar wens kun je een romantisch arrangement samenstellen met bijv. een flesje champagne en rozenblaadjes. Verder is de kamer ingericht in donkere kleuren en met luxe stoffen waardoor de kamers extra sfeer hebben.

#4. Hotel Resort Landgoed Westerlee

Dit hotel is gevestigd in een monumentale herenboerderij en je kunt hier heerlijk tot rust komen. In de omgeving vind je namelijk de ongerepte natuur. Hier is het mogelijk om te kiezen voor het Bruidshuis. Deze suite is gevestigd in het voormalige koetshuis van de herenboerderij en voordat je hierheen gaat, loop je langs een rozenpad naar het Bruidshuis toe. Deze suite is van alle gemakken voorzien en je kunt hier genieten jullie eigen tweepersoonsjacuzzi. In het Bruidshuis slaap je in een kingsize bed. Je bevindt je hier gegarandeerd in een romantische omgeving. Mocht het Bruidshuis iets too much voor je zijn, dan biedt dit hotel ook 14 Luxe kamers aan. Ook hier slaap je in een kingsize bed en kun je heerlijk bubbelen in een tweepersoons jacuzzi.
Bruidssuite Hotel Landgoed Westerlee Groningen

#5. ’t Goude Hooft

Ben je meer een liefhebber van de stad? Bij ’t Goude Hooft verblijf je in een ruime tot zeer ruime suite in het Centrum van Den Haag. Hoe leuk is het dat je kan genieten met je partner van de luxe en toch snel midden in de stad staat. Zodra je binnenkomt in dit hotel, waan je je direct in een andere wereld. De suites zijn van 40 tot 55 m² groot waardoor het gelijk als een tweede thuis zal voelen. Een extra voordeel voor de lange mensen onder ons: de suites hebben allemaal een extra lang kingsize bed van 210 cm. Ook zijn er minimaal 2 flat-screens aanwezig, dus ongestoord tv-kijken zal hier geen probleem zijn.

Extra tip: bij HotelSpecials hebben ze de zogeheten Suite Specials. Hierbij boek je een suite inclusief ontbijt, kingsize bed, een bad op de kamer waar jullie samen in kunnen en een romantische verrassing. Let op: het is niet altijd de bruidssuite.

Foto boven Terje Sollie / Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Tips voor de perfecte huwelijksnacht

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Hoe kom je met je geliefde samen tot rust?

Gerelateerde bedrijven