Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft? « Huwelijk

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Omdat we trouwfoto's en weddingvideo's tegenwoordig massaal delen op sociale media en niet meer alleen voor onszelf houden, zijn ze opeens ook voor iedereen zichtbaar. Best een flinke druk voor perfectie daar, want je slingert niet zomaar alles de wereld in.

Een dromerige locatie, passende decoratie en natuurlijk de beste fotograaf zijn voor dit perfecte plaatje gelukkig het halve werk. Allemaal dingen die je zelf tot in de puntjes kunt regelen en afstemmen op je eigen smaak.

Tip! Wil je iets meer sfeer proeven dan je op het internet vindt, ga dan eens naar een trouwbeurs of koop een bruidmagazine om bij weg te dromen.
Perfecte trouwfoto

Anders dan verwacht

Maar natuurlijk zijn er ook altijd dingen waar je minder invloed op hebt. Zo kun je een dresscode bedenken, maar wordt het wel echt een dingetje als je iedereen verplicht om in pak te komen, ook wanneer dit niet bij ze past. En wat doe je als iemand zich daar toch niet helemaal aan houdt?

Ook kan het zijn dat iemands gedrag, speech of stijl niet was wat jij in gedachten had. Op een bepaald punt kun je dan ook niet anders dan loslaten en genieten. Daarnaast is het belangrijk om in je hoofd te houden dat je gasten zich ook goed moeten voelen in wat ze dragen en zichzelf moeten kunnen zijn. Je wilt uiteindelijk natuurlijk niet alleen dat perfecte plaatje, maar ook gewoon echt die perfecte, gezellige bruiloft voor jullie als bruidspaar en je gasten.

Stiekem ben ik nu wel benieuwd. Hoe Insta-perfect was/wordt jouw bruiloft en vind je dat belangrijk?

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: B-Together

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Wil je een trouwalbum gaan maken? Met deze vijf tips doe je het als een pro!

Gerelateerde bedrijven