5 tips voor een onvergetelijke huwelijksnacht met je partner « Huwelijk
Large_huwelijksnacht_bruidssuite

5 tips voor een onvergetelijke huwelijksnacht met je partner

Dit moment beleef je maar één keer en daarom moet de huwelijksnacht er één zijn om nooit meer te vergeten. Daarom geven we je graag 5 tips waardoor je een speciale, maar vooral romantische huwelijksnacht beleeft.

1. Ga voor een romantische locatie

Waar ga je de nacht doorbrengen na het huwelijk? Dat is waarschijnlijke de eerste vraag die jullie jezelf gaan stellen. Sommigen kiezen ervoor om de nacht thuis door te brengen, maar dat is misschien niet heel romantisch. Daarom kiezen veel echtparen toch voor een bijzondere overnachting in een hotel. Veel hotels beschikken namelijk over een bruidssuite die vaak is voorzien van extra faciliteiten en voorzieningen.
Bruidssuite met uitzicht

Hoe romantisch is het als jij en je partner na het huwelijk verblijven in een exclusieve hotelkamer op een bijzondere locatie? Je trouwt namelijk niet iedere dag, dus daarom mag je best uitpakken met je huwelijksnacht. Kies dus voor een romantische locatie waar jij en je partner de nacht van jullie leven mogen meemaken.

2. Til je geliefde over de drempel

Het huwelijk wordt door velen gezien als eeuwenoude tradities en daar hoort dan ook de drempelceremonie bij. De bruidegom tilt traditiegetrouw de bruid over de drempel bij het binnengaan van de bruidssuite. Hoewel veel mensen dit al redelijk achterhaald vinden, vinden veel bruiden het wel leuk als jij jouw partner over de drempel zou tillen. Het begin van een romantische en bijzondere nacht.

3. Verras je liefde met rozenblaadjes

Wat is er romantischer dan de bruidssuite betreden en zien dat er rozenblaadjes op het bed liggen in de vorm van een hart? Natuurlijk doe je alsof jij net zo verrast bent als je partner, maar in werkelijkheid heb jij of de ceremoniemeester dit natuurlijk stiekem geregeld. Dit zorgt al direct voor een romantische setting. En dat in combinatie met brandende kaarsjes, een glaasje champagne en gedimd licht, beleef je de ultieme avond met je kersverse echtgenoot.
Romantische bruidssuite

4. Maak gebruik van extraatjes

Bij een speciale gebeurtenis als je huwelijksnacht is het geoorloofd om van de extraatjes gebruik te maken. Veel bruidssuites beschikken bijvoorbeeld over een jacuzzi, dus waarom zou je daar niet heerlijk in relaxen met je partner? Maar ook andere voorzieningen zoals een late check-out of overheerlijke bonbons behoren tot de mogelijkheden. Dit is voor iedereen persoonlijk, maar mocht je iets verrassends willen regelen, dan is een hotelkamer met jacuzzi zeker de moeite waard.

5. Zorg voor ontbijt op bed

Ongetwijfeld zal de tijd vliegensvlug gaan als je de nacht van je leven hebt, dus om nog even in de romantische sfeer te blijven is een ontbijt op bed de kers op de taart. In combinatie met een late check out hoef je ook niet overhaast te werk te gaan, maar kunnen jij en je partner nog even nagenieten, bijpraten en alles laten bezinken tijdens een overheerlijk ontbijt op de kamer. Geniet van het heerlijke eten maar vooral nog even van elkaar voordat je als getrouwd koppel weer huiswaarts keert.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

Voorbereidingen voor de huwelijksnacht

Large_bruidssuites_nederland

5x mooiste suites in Nederland

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

5 tips voor een onvergetelijke huwelijksnacht met je partner

Gerelateerde bedrijven