Tips voor huwelijksreizen voor sportfans « Huwelijk

Tips voor huwelijksreizen voor sportfans

Gewoon opgaan in elkaar zonder direct in de sleur van het dagelijkse leven te vervallen. Nu kan je natuurlijk kiezen voor een romantische huwelijksreis naar een tropische bestemming, maar het kan ook anders! Als jij en je partner sportfans in hart en nieren zijn, dan is het erg leuk om een sportief tintje aan je huwelijksreis te geven. Hoe? Dat lees je hier!

Barcelona

Wil je een romantische huwelijksreis met een subtiel vleugje voetbal, dan is een huwelijksreis naar Barcelona een echte aanrader. Barcelona is op zich al een geweldige reisbestemming en heeft alles in huis om je een paar dagen te vermaken, cultuur, lekker weer en heerlijk winkelen.

Huwelijksreis Barcelona

Het lekkere Spaanse eten en de vriendelijke mensen maken je stedentrip compleet. Het sportieve element aan je huwelijksreis is natuurlijk een bezoek aan Camp Nou, de thuishaven van de wereldberoemde voetbalclub FC Barcelona. En als kers op de taart, boek je samen met je huwelijksreis naar deze wereldstad, een paar kaartjes voor een wedstrijd van FC Barcelona.

Een verre bestemming voor een huwelijksreis

Kan de bestemming voor een huwelijksreis jou niet ver genoeg zijn? Waag dan een gokje met unibet wedden op sport, zet je geld in op een Amerikaanse honkbalwedstrijd en ga deze live bezoeken tijdens je huwelijksreis naar de Verenigde Staten. Er zijn enorm veel honkbalteams in de VS aangezien het daar een van de, en misschien wel dé, populairste sporten is.

Heb je een paar weken de tijd en een ruim budget, dan is het ook erg leuk om een rondreis door het land te maken en zo meerdere wedstrijden te bezoeken. Geen fan van honkbal, maar wel van ijshockey? Dan zijn Canada en de Verenigde Staten waar je zeker een wedstrijd moet gaan bekijken, zeker als je er toch al bent. Uiteraard behoort American Football als een van de nationale sporten tot de mogelijkheden.

Nog meer voetbal!

Zoek je het liever wat dichterbij huis, dan is een minicruise naar Newcastle een echte belevenis. Combineer je huwelijksreis met een bezoek aan een wedstrijd van de beroemde Britse voetbalclub Newcastle United en laat je rondleiden in het stadion. Newcastle is echter zoveel meer dat een stad met een leuk voetbalteam. Newcastle is een hippe stad waar je heel goed kan winkelen. Daarnaast zijn er enorm veel bezienswaardigheden, zoals de zeven bruggen over de rivier Tyne.
Huwelijksreis Newcastle
Swing Bridge, Newcastle - Foto: Geoff Duke / Pexels

Newcastle heeft een ruim aanbod van restaurants waar je heerlijk kan eten en natuurlijk mag een bezoek aan een typische Britse pub niet aan je lijstje ontbreken. Wil je graag een sportief tintje aan je huwelijksreis geven en houdt je partner niet zo van sport, dan zijn hier genoeg andere activiteiten om te ondernemen om samen voldoening uit de huwelijksreis te halen.

Foto boven: J. Carter / Pexels

Reageren

Gerelateerde bedrijven