3 ideeën voor relaxen & avontuur op je huwelijksreis « Huwelijk

3 ideeën voor relaxen & avontuur op je huwelijksreis

Eerst even uitstrekken op het parelwitte zandstrand met alle tijd en aandacht voor elkaar. En daarna maak je een safari, zeiltocht, jungletour of ga je luxe shoppen in Dubai. Lees even mee wat de creatieve mogelijkheden zijn voor een huwelijksreis om nooit te vergeten.

Jungle tour & eilanden

Huwelijksreis inspiratie
Foto: Rifqi Ramadhan / Pexels

Panama staat bekend om zijn overdadige groene, tropische bossen en bijbehorende parelwitte zandstranden en eilanden. Houd je van luxe reizen? Begin dan je huwelijksreis met een zeiltocht op een privé zeiljacht langs de San Blas eilanden. Met de wind in je haren bezoek je elke dag een andere baai en privé strandje. 's Avonds kun je op het strand genieten van vers gebakken vis en een heerlijke verse cocktail.
Na deze zeiltocht ga je de rest van Panama verkennen. Je maakt een canopy tour door de nevelwouden van Boquette, bezoekt het Red Frog Beach en eindigt in een watervilla in Bocas del Toro pal boven een koraalrif. Heerlijk snorkelen en elke dag genieten van alle kleurenpracht van de wondere onderwaterwereld.

Malediven & luxe shoppen in Dubai

Huwelijksreis inspiratie

Van de tropen naar een luxe stad in de woestijn. Dat zijn nog eens contrasten op huwelijksreizen. Dubai kennen we natuurlijk allemaal met zijn hoogste gebouw ter wereld en de zeer luxe en mondaine winkels. Een must om een keer gezien te hebben en natuurlijk the-place-to-be voor liefhebbers van luxe en overvloed. Na de drukte van de stad keer je ‘s-avonds terug naar je luxe villa met eigen zwembad en ligstoelen. Daar geniet je onder de sterren van een gastronomisch diner.
En na een aantal dagen in de drukke stad vlieg je door naar de Malediven voor een paar dagen snorkelen en luieren op het strand in een tropische watervilla. Zo kom je heerlijk uitgerust en nog verliefder terug van je honeymoon.

Olifanten safari in Sri Lanka en watervilla’s op de Malediven

Huwelijksreis inspiratie

Na aankomst in Colombo geniet je van een hotel met luxe wellness, zwembad en een echte Sri Lankaanse ontspanningsmassage. Daarna reis je door voor een safari in het Minneriya National Park waar je kuddes olifanten en andere dieren kunt spotten. Op de fiets ontdek je vervolgens alle culturele bezienswaardigheden en breng je een bezoek aan de traditionele groente- en specerijenmarkt in Kandy met de vriendelijke Sri Lankaanse bevolking.
Als magische afsluiting van je vakantie, reis je per speedboot naar een luxe watervilla op palen boven de Indische Oceaan op de Malediven. Geniet er van de rust die het water je brengt of bekijk er de kleurige koraalriffen onder water. Natuurlijk ben je uitgerust na deze reis, maar je hebt ook de meest bijzondere highlights van Sri Lanka gezien. Een droom van een huwelijksreis.

Wil je graag nog meer lezen over de beste bestemmingen voor je huwelijksreis? Dan vind je deze blog misschien ook interessant: de leukste honeymoon bestemmingen.

Foto boven: Ibrahim Asad / Pexels

Reageren

Gerelateerde bedrijven