Wat zijn de leukste uitjes voor een vrijgezellenfeest? « Huwelijk

Wat zijn de leukste uitjes voor een vrijgezellenfeest?

Er zijn veel mogelijkheden om het vrijgezellenfeest in te richten. Ga je bijvoorbeeld een nachtje weg, maak je er een groots spektakel van of houd je het juist klein en intiem? Wat de voorkeuren ook mogen zijn, wij helpen je bij het verzinnen van een leuk uitje! We hebben de leukste uitjes voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen voor je op een rijtje gezet. Deze hebben we onderverdeeld in drie categorieën. Zo kun je in één oogopslag zien wat voor de toekomstige bruid het leukste is!

Tips voor een stoer vrijgezellenfeest

Is de toekomstige bruid niet van suiker? Dan is het leuk om voor de dare-davil een stoere activiteit te kiezen. Ga bijvoorbeeld offroad rijden, paintballen, lasergamen of kies voor een Expeditie Robinson spel waarbij er verschillende games gespeeld worden. Maar je kunt ook tegen elkaar strijden in een bubbelbal. Wie gaat er winnen?
Paintballen voor Vrijgezellenfeest

Tips voor een creatief vrijgezellenfeest

Houdt de bruid ervan om creatief bezig te zijn? Dan is een creatieve activiteit erg leuk om te doen. Denk aan schilderen, handwerken, mozaïeken of beeldhouwen. Wil je aan de creatieve workshop een spannend tintje geven? Kies dan voor een workshop ‘pimp je willy’. Dat wordt gegarandeerd een grappige middag!

Tips om van het vrijgezellenfeest één grote party te maken

Is de bruid meer in voor The Hangover-taferelen? Dan is het de bedoeling om van het vrijgezellenfeest één grote party te maken. Begin bijvoorbeeld met een kroegentocht of een cocktailworkshop. Deze kun je combineren met een leuke pubquiz of een zelfgemaakte quiz over de bruid. Het is leuk om de workshop af te sluiten met een lekkere tapas maaltijd. Daar passen de cocktails zeker bij! Na het avondmaal kunnen jullie in de kroeg doorgaan tot in de vroege uurtjes. Zien jullie het al licht worden?
Vrijgezellenfeest met vriendinnen

Geef het vrijgezellenfeest een speelse touch

Een spelletjes element is vaak hét ingrediënt voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Dit kan de hoofdactiviteit zijn, denk aan een moordspel, speurtocht of crazy 88, maar het kan ook een klein element zijn tijdens de dag. Dit kan bijvoorbeeld door tijdens een cocktailworkshop een potje 30 seconds te spelen, of door een kroegentocht te doen terwijl je een lijst met grappige activiteiten moet afwerken. Hoe je het vrijgezellenfeest ook gaat inrichten, het wordt vast een dag om nooit te vergeten!

Reageren

Gerelateerde bedrijven