Kom na je huwelijk thuis in een nieuw interieur « Huwelijk

Kom na je huwelijk thuis in een nieuw interieur

Zorg je zelf voor de metamorfose of laat je je echt verrassen na je huwelijk(sreis)? Benieuwd naar hoe jij je huis met kleine of grote aanpassingen kunt veranderen? Je leest het hier! 
Interieur stylen


De decoratie in je huis

Decoratie zegt heel veel over de stijl, sfeer en uitstraling van je huis. Ga je voor een luxe, een zachte, stoere of een warme uitstraling? De kleuren die je kiest in je interieur zijn daarin heel belangrijk, laat je het rustig en neutraal of vrolijk en wat drukker? Ieder huis is uniek door het gekozen interieur en dat maakt het leuke. Kies de accessoires zoals een beeldje, riverdale decoratie of een vaas tactisch uit. Het mooiste is als je interieur overal op elkaar aansluit. 


Doe inspiratie op voor je huis

Heb je geen idee hoe je je interieur vorm wilt geven? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een professional in te schakelen en jezelf te laten verrassen. Je kunt je beste vriendin vragen of je zus, die weten namelijk wat jij leuk vindt. Ook kun je online gaan oriënteren en verschillende stijlen bekijken in meubelzaken. Trends veranderen snel en daarom is het belangrijk vaak te kijken wat je mooi vindt. Instagram, Pinterest en ook meubelzaken zelf hebben vaak al veel sfeerbeelden.
Interieur stylen


Kies nieuwe meubels voor je huis

Is je huis toe aan een drastische verandering? Met het vervangen van grote meubels in je huis kun je al een grote impact maken. Vervang de bank of de eettafel bijvoorbeeld. Natuurlijk is het budget niet altijd even uitgebreid, daarom kun je ook in kleine stapjes ergens naartoe sparen. Een kleine toevoeging zoals een House Doctor kussen kan al een verschil maken. Staat je huis al vol met meubels, dan kan het ook veel verschil maken door een aantal meubels weg te doen. Dit geeft veel meer ruimte in de kamer. 
 
Al helemaal enthousiast voor het veranderen van je interieur? Begin alvast met het verzamelen van ideeën en wie weet zit jij binnenkort in een “nieuw” huis (of misschien wel na je huwelijk). Overleg natuurlijk ook samen met je partner en/of kinderen, misschien hebben zij wel een heel goed oog voor interieur.

Reageren

Gerelateerde bedrijven