Het budget voor je huwelijksreis « Huwelijk

Het budget voor je huwelijksreis

De bestemming, de manier van reizen en hoe lang je op vakantie gaat, bepalen samen grotendeels de kosten. Een lang weekend Parijs is nou eenmaal goedkoper dan een rondreis door Amerika. Ook kan het moment van boeken uitmaken. Vroegboekkorting of juist een last minute tripje; het scheelt zo een paar honderd euro. Houd de prijzen dus goed in de gaten en probeer op het juiste moment toe te slaan.
Uit eten op huwelijksreis
 

Eten

Vergeet ook de verblijfskosten niet. In sommige landen ga je voor een schijntje uit eten, waar op andere plekken het leven gewoon duur is. Natuurlijk kun je af en toe romantisch samen koken, maar de meeste bruidsparen willen toch ook een stukje luxe. Iets om op te letten dus.
 
Tip! Vooral in grote steden zijn restaurants die niet aan de hoofdstraat liggen goedkoper dan dat leuke tentje aan De Ramblas. Dat verschil zegt vaak weinig over de kwaliteit van het eten.
Culturele huwelijksreis boeken
 

Uitjes

Het kan helpen om van te voren uit te stippelen wat jullie willen doen en eventueel alvast kaartjes te bestellen voor excursies of musea. Zo zijn de kosten ingecalculeerd en weet je zeker dat je niet misgrijpt. Vergeet daarnaast het vervoer niet. Een auto of scooter huren, is vaak voordeliger dan steeds een taxi bellen. Ook kosten voor het openbaar vervoer kun je prima van te voren berekenen. 
 
Uiteindelijk zorgt goed plannen ervoor dat je qua uitgaven zo min mogelijk voor verrassingen komt te staan en rest je alleen nog om te genieten!
 
Door Rinske van Rootselaar

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Op huwelijksreis naar Malta

Het budget voor je huwelijksreis

Gerelateerde bedrijven