Waarom een trouwbeurs bezoeken een goed idee is « Huwelijk

Waarom een trouwbeurs bezoeken een goed idee is

Op een trouwbeurs vind je eigenlijk van alles; van fotografen en trouwkaartjes tot bloemisten en juweliers, maar ook cateraars, trouwvervoer, natuurlijk trouwjurken en zo kunnen we nog best een tijdje doorgaan. Waar je op internet alles zelf bij elkaar moet zoeken, vind je op een trouwbeurs alle onderdelen logisch gepresenteerd, waardoor je gemakkelijk en overzichtelijk kunt vergelijken en inspiratie op kunt doen.

Waarom?

In plaats van een plaatje of een foto, heb je op een trouwbeurs de mogelijkheid om een jurk aan te raken, hapjes van een cateraar alvast te proeven en de sprankelende persoonlijkheid van een leverancier echt te voelen. Het is dus een stukje extra beleving, die je anders pas in een later stadium kunt ervaren. Ook decoratie of ringen kunnen er in het echt net even anders uitzien dan op de website van een bedrijf.

Daarnaast is een trouwbeurs de perfecte plek om creatieve ideeën op te doen, leuke mensen te spreken en op zoek te gaan naar verschillende bruiloftsonderdelen in die ene stijl.

Met wie ga je?

Het meest logische antwoord hierop is je partner, maar het kan natuurlijk zijn dat jullie niet allebei blij worden van een trouwbeurs. Dan is het ook leuk om samen met vrienden (misschien je ceremoniemeester of getuige) inspiratie op te doen, onder het genot van een hapje en een drankje. Ook niet verkeerd, vaak vind je er goede aanbiedingen en krijg je leuke goodies mee naar huis. Een bezoek brengen aan een trouwbeurs is dus echt een toegevoegde waarde en een gezellig dagje uit!

Door Rinske van Rootselaar

Reageren

Gerelateerde artikelen

18 februari: WeddingFair Utrecht

3 maart: Destination Limburg

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Gerelateerde bedrijven