Inspiratie opdoen voor je bruiloft « Huwelijk
Large_inspiratie_bruiloft_floorfoto

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Fantaseren over jullie aanstaande bruiloft met een laptop op schoot of een stapel bruidsmagazines en een kop cappuccino, heerlijk toch? Ook vanuit huis kun je prima ideeën opdoen voor jullie grote dag. Volg ook eens wat leuke bedrijven uit de trouwbranche op Pinterest of Instagram voor de nieuwste trends en ontwikkelingen in weddingwonderland.
Bruiloft plannen

Trouwbeurs

Als bride to be is het handig om een trouwbeurs te bezoeken voor inspiratie en je hebt er direct contact met specialisten. Het is niet alleen handig, maar ook gewoon een leuk uitje met je aanstaande, vriendinnen of met mams. Bij de meeste fairs wordt een modeshow gelopen, zo kom je al echt in de bruiloftsfeer.

Moodboard

Willen de losse puzzelstukjes nog niet helemaal één geheel worden? Verzamel dan alles wat je leuk vindt en ga op zoek naar de rode draad. Een betoverende taart, je absolute droomjurk, of die must have decoratie; sla op die foto's en je ziet uiteindelijk vanzelf welke kant het geheel op moet gaan. Daarbij kun je ouderwets knippen en plakken, een inspiratie-mapje starten op je computer of gebruik maken van een programma als Pinterest.

Tip! Een inspiratiebord zorgt niet alleen voor overzicht, het maakt je bruiloft ook visueel, is de ultieme voorpret en geeft je achteraf een tastbare herinnering aan die leuke tijd van verzamelen en voorbereiden.
Moodboard maken voor bruiloft

Weddingplanner

Met zijn of haar ervaring en vaak originele ideeën kan een weddingplanner je echt verder helpen als je even vast zit in je ideeën. Daarnaast heeft hij of zij de contacten en vaak net even wat meer tijd. Ook een weddingplanner kan dus jouw perfecte inspiratiebron zijn.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Floor Foto

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwbeurs_weddingfair_bruidsbeurs

Bruidsbeurzen van WeddingFair

Large_open_toptrouwlocatie_route_fletcher

18 april: Online Toptrouwlocatie Route bij Fletcher

Large_bruidsbeurzen_wishesweddingsevents

Bruidsbeurzen van Wishes & Weddings

Gerelateerde bedrijven