Workshop: Plannen als een Pro « Huwelijk
Large_workshop_weddingplanner_1

Workshop: Plannen als een Pro

Het organiseren van een huwelijksdag is écht heel leuk, maar let wel, het is altijd meer werk dan je denkt. Natuurlijk zijn de mogelijkheden legio en kun je online je hart ophalen aan een eindeloze hoeveelheid sites en ideeën. Maar juist die overload aan indrukken kan ook behoorlijk verwarrend werken. Want uiteindelijk is er maar één ding belangrijk: Wat Wil Jij?
Workshop Weddingplanner

Need some help?

Zoek niet verder! Weddingplanner Thessa en Eventprofessional Wendy hebben de handen ineen geslagen en geven samen de unieke, interactieve workshop: ‘Njoy Your Wedding - Plan als een Pro!’ Custom-made voor alle soorten toekomstige bruidsparen! Een inspirerende, productieve, praktische en geheel verzorgde masterclass ‘weddingplannen’.

Ready to rumble?

Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al je prangende vragen, je krijgt eerlijk advies en je leert hoe je jouw huwelijksdag efficiënt en praktisch kunt plannen. Persoonlijke aandacht, een uitgebreide checklist, praktische tips, handige tricks, keuze uit een groots professioneel netwerk van trouwleveranciers en advies bij het opzetten van je planning, dagprogramma en draaiboek. Daarnaast kun je sparren met andere bruidsparen-to-be.
Workshop Weddingplanner

Getting work done!

Stilzitten is er niet bij, want je gaat grote sprongen maken met het plannen en organiseren van jouw perfecte huwelijksdag. Thessa en Wendy gaan meteen met jullie aan de slag, dus neem je agenda, journal, mobiel en draaiboek mee. Ook na de workshop besteden beide dames aandacht aan jouw planning en kunnen ze je blijven coachen.

Meer informatie vind je op njoyyourwedding.nl.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_via_livestream_jeremywong

Dankzij 5G-netwerk kan iedereen je bruiloft volgen

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_bruiloft_uitstellen_coronavirus

Trouwdag uitstellen door Coronavirus

Large_weddingster_blog_trouwen_huwelijk

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Gerelateerde bedrijven