Wat doet een weddingplanner? « Huwelijk
Large_weddingplanner_inhuren_weddingpics

Wat doet een weddingplanner?

Bij deze een overzichtje van wat een weddingplanner voor jou kan betekenen. 'Kan' ja, want welke taken jij wel of niet wilt uitbesteden is natuurlijk helemaal aan jezelf.

Wat is een weddingplanner?

Het woord zegt het al, een weddingplanner helpt jullie met het plannen van de bruiloft. Hij of zij weet precies wat er allemaal bij komt kijken en heeft de tijd om alles te regelen en locaties te bezoeken. Ook zorgt een weddingplanner dat jullie in alle drukte niets vergeten.

Wat kan hij of zij concreet voor mij doen?

Een weddingplanner kan zowel adviseren (waarna jullie zelf aan de slag gaan), als bepaalde onderdelen overnemen en regelen. Ook kan een weddingplanner ideeën aandragen passend bij een bepaald thema of bijvoorbeeld met locaties komen die matchen met het beeld dat jullie hebben. Van de menukaart tot de tafelschikking en van de decoratie tot de etiquette, een weddingplanner helpt waar jij hem of haar wilt inzetten en zorgt er tegelijkertijd voor dat jullie niet meer uitgeven dan jullie voor ogen hadden.
Trouwfotograaf Arnhem Weddingpics

Ook niet onbelangrijk, een weddingplanner heeft een eigen netwerk. Hij of zij kan vaak een goede prijs regelen, maar weet ook waar je de lekkerste catering kunt bestellen voor een redelijk bedrag.

Tot slot kun je een weddingplanner vaak ook inzetten als ceremoniemeester. Hij of zij zorgt dan dat de dag zelf op rolletjes loopt, geeft de gasten aan waar ze kunnen zitten, coördineert eventuele speeches en helpt de bruidskinderen. Daarnaast is hij of zij dan een aanspreekpunt voor eventuele onverwachtse zaken op de dag zelf. Al met al is een weddingplanner dus enorm breed inzetbaar.

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: Weddingpics

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_gasten_bruiloft_uitnodigen_simonefotografie

Waar zit welke bruiloftsgast?

Large_huwelijksaanzoek_strand

5x inspiratie voor een perfect huwelijksaanzoek

Large_trouwblad_bruidsmagazine

Inspirerend bruidsmagazine

Large_bruiloft_relaxt_dajafotografie

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven