Dark_loader
Vind de juiste weddingplanner « Huwelijk
Large_weddingplanner_huwlijk

Vind de juiste weddingplanner

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Planning

0

Reacties

Je eigen bruiloft bedenken en plannen is geweldig, maar ook veel! Waar moet je beginnen? Soms is, met alle andere dingen die ook gewoon doorgaan, wat hulp geen overbodige luxe. Nu nog op zoek naar 'jullie hulp'.

Met veel weddingplanners heb je eerst een kennismakingsgesprek. Handig, want zo kun je er achter komen of het ook echt een match is voor jullie.

De klik

Een weddingplanner moet je echt vertrouwen. Hij of zij gaat je een hoop uit handen nemen, maar draagt ook een grote verantwoordelijkheid voor het laten slagen van jullie grote dag. Het is dan ook belangrijk dat er een klik is. Heb je het idee dat die match ontbreekt, kijk dan vooral nog even verder. Er is keuze genoeg!

Budget

Het hoeft geen kapitaal te kosten om een weddingplanner in te huren, maar prijzen vergelijken is zeker verstandig. Let er daarbij op dat de prijs en kwaliteit in verhouding zijn.
Weddingplanner Huwelijk

Tip! Een weddingplanner kan vaak een goede prijs regelen voor de locatie, muziek of catering. Daarnaast kan hij of zij dingen doen waarvoor jij normaal gesproken vrij had moeten nemen van je werk. Ook dat scheelt geld!

Wees altijd open over jullie budget naar de weddingplanner toe. Hij of zij weet wat voor kosten er in totaal komen kijken bij een bruiloft en wat er allemaal haalbaar is voor jullie budget.

Werkwijze

Vraag in het eerste gesprek hoe de weddingplanner te werk gaat. Bespreek wat je zelf in de hand wilt houden en wat je uit handen wilt geven. Zo merk je meteen of jullie op één lijn zitten.

Netwerk en ervaring

Last but not least, bekijk wat degene die jullie op het oog hebben al heeft gedaan en met wat voor bedrijven en contacten hij of zij graag werkt. Spreekt dit je aan, dan wordt jullie bruiloft vast net zo geweldig.

Door Rinske van Rootselaar
Foto’s: Yaja Fotografie

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven