Zo eenvoudig maak je zelf de lekkerste bruidstaart « Huwelijk

Zo eenvoudig maak je zelf de lekkerste bruidstaart

Sinds het succes van het televisieprogramma 'Heel Holland Bakt' zijn behoorlijk wat mensen enthousiast geraakt en thuis zelf aan het bakken geslagen. Vaak met verbluffende resultaten. Daar mogen je bruiloftsgasten toch best van genieten?
Bruidstaart bakken

Het gaat om de smaak

Wist je dat een officiële bruidstaart van een gespecialiseerde bakkerij vooral duur is doordat deze taarten over het algemeen uit meerdere verdiepingen bestaan? Het maken van een taart met meerdere lagen is lastiger en dat drijft de prijs vaak behoorlijk op. Je zou er dus ook voor kunnen kiezen om een alleen éénlaags taarten te bestellen. Want zeg nu zelf, waar gaat het vooral om? Dat de taart lekker smaakt, toch?

Voor een huwelijk wordt meestal een fondanttaart gemaakt, dat is een taart waarvan de buitenzijde is versierd met fondantfiguren. Fondant is een soort suikerpasta, die zich uitstekend leent om in vormen te verwerken. Je moet fondant niet verwarren met marsepein, want dat is een substantie waarin ook amandel is verwerkt. Deze twee hebben dus elk een andere smaak.
Fondant taart bakken

Cupcakes voor tussendoor

Het verdient aanbeveling om vooraf wel goed te oefenen in het bakken van taarten, zodat je voor de grote dag echt bedreven bent in het bakproces. Je wilt je gasten immers wel iets echt lekkers voorschotelen! Denk ook aan de rest van de dag, want het taartmoment vormt slechts een enkel onderdeel van de gehele dag. Je wilt de gasten natuurlijk de hele dag door verwennen en dus is het slim om bijvoorbeeld ook wat cupcakes in voorraad te hebben.
Cupcakes maken voor bruiloft

Met mix voor cupcakes van de leukstetaartenshop.nl heb je de perfecte basis om dit zelf te kunnen regelen. Het leuke van cupcakes is dat je ze kunt versieren in het thema van de dag. Als jij je bruiloftsfeest in een bepaald thema hebt verpakt, kun je dat thema op de cupcakes terug laten komen. Buiten dat zijn er ook allerlei standaardfiguurtjes te verkrijgen die algemeen betrekking nebben op het huwelijk.

Reageren

Gerelateerde bedrijven