Bruiloft DJ of band? Tips voor een knallend bruiloft feest! « Huwelijk

Bruiloft DJ of band? Tips voor een knallend bruiloft feest!

Bruiloft DJ

Een Bruiloft DJ kan gemakkelijk inspelen op de wensen van de gasten. Zo zorgt de DJ ervoor dat de dansvloer in korte tijd bomvol staat! Wanneer je als bruidspaar gebruik wilt maken van de SKYFLY verzoek viltjes is het ook mogelijk dat gasten hun eigen favoriete nummers aanvragen. Deze nummers moeten dan wel binnen jullie opgegegeven muziekstijlen vallen. Een ander voordeel van een Bruiloft DJ is dat hij of zij geen pauze nodig heeft en er de hele avond muziek is.
Muziek op bruiloft

Band

Ben je altijd van de partij als er een festival of goed concert in de buurt is? Dan is een band een perfecte optie als live entertainment op jullie huwelijksfeest. Nu zijn er natuurlijk verschillende bands, die verschillende muziekstijlen spelen. De SKYFLY medewerkers adviseren jou welke bands bij jullie passen. Vervolgens kunnen jullie een kijk- en luister sessie inplannen. Met een band ben je altijd gegarandeerd van een top sfeer, het enige nadeel is dat zij pauzes nodig hebben.

Bruiloft DJ + Band

The best of both worlds: een combinatie DJ en band. De DJ kan de avond openen, muziek draaien tijdens de pauzes van de band en de avond afsluiten. Zo zorg je er ook voor dat er nummers gedraaid kunnen worden die de band niet kan of wil spelen. Iedereen blij!

Voor welke optie jullie ook gaan… bij SKYFLY heb je altijd 100% dansgarantie. Plan hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en bespreek jullie wensen en voorkeuren voor het perfecte huwelijksfeest! 

Reageren

Gerelateerde bedrijven