Een bruiloft vieren met een silent disco « Huwelijk

Een bruiloft vieren met een silent disco

Het voordeel van een silentdisco huren is, dat er tijdens het optreden van de DJ geen sprake meer is van veel lawaai. Daardoor kunnen de gasten die liever niet willen dansen gezellig met elkaar praten en drinken. Degenen die wel willen dansen hebben een koptelefoon op. Zij gaan op de dansvloer helemaal uit hun dak. Uiteindelijk zullen meer gasten tijdens zo’n manier van bruiloft vieren een goed gevoel overhouden aan het feest.
Silent Disco huren
 

Wat is een silent disco?

Een silent disco is hetzelfde als het inhuren van een DJ, maar dan zonder de traditionele installatie met geluidsboxen. In plaats daarvan heeft de DJ een wifi installatie en een aantal draadloze koptelefoons. De muziek die hij draait is op deze koptelefoons te horen. De gasten op de bruiloft die willen dansen zetten een koptelefoon op en kunnen zich uitleven op de dansvloer. Als je heel veel gasten hebt met verschillende muzieksmaken kun je meerdere DJ’s inhuren. Die spelen hun muziek tegelijkertijd af. Met een knop op de koptelefoon kun je kiezen naar welke DJ je wilt luisteren.
Silent disco huren voor je bruiloft
 

De voordelen van een bruiloft vieren met silent disco

Het belangrijkste voordeel van een silent disco huren is, dat degenen die geen zin hebben om te dansen geen last hebben van de DJ, die zijn muziek doorgaans behoorlijk hard zal zetten. Alle gasten kunnen dus doen wat ze graag willen, zonder last van elkaar te hebben. Terwijl degenen op de dansvloer zich in het zweet werken kunnen de overige gasten spelletjes doen, toneelstukjes spelen en zelfs speeches houden. Een silent disco huren betekent dus dat iedereen een leuke avond heeft en zich bezig kan houden met datgene wat hij zelf het leukst vindt.
 

Met of zonder DJ

Bij een bruiloft vieren kun je een silent disco huren met een DJ. Die heeft een hele collectie muziek bij zich die op bruiloften meestal goed aanslaat. Maar als je dat niet wilt kun je ook een silent disco huren zonder DJ. Dat is een goede mogelijkheid als er iemand tussen je vrienden zit die graag muziek draait. De prijs van een silent disco zonder DJ huren is afhankelijk van het aantal koptelefoons dat je nodig hebt. Het minimum aantal is 10 en het maximum aantal is 150. Bij een silent disco huren krijg je de hele installatie voor twee dagen in bruikleen.
 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

Een bruiloft vieren met een silent disco

De juiste muziek op je bruiloft

Hoe krijg je je gasten op de dansvloer?

Gerelateerde bedrijven