De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder « Huwelijk

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Het is het einde van jullie trouwdag. Je hebt er lang naar uitgekeken om eindelijk die ene jurk te dragen, maar bent nu toch wel blij dat die uit mag. En ook de schoenen begonnen al te knellen. Het is tijd voor de romantische afsluiter: de huwelijksnacht.
Huwelijksnacht in bruidssuite
Foto: via Pexels.com

Bruidssuite

Natuurlijk kunnen jullie ervoor kiezen om het thuis gezellig te maken, maar overweeg ook eens een mooi hotel of een gezellig huisje in een fijne omgeving, waardoor de sfeer net even anders is. Gaan jullie voor luxe en comfort? Boek dan de bruidssuite, die vaak mooier, groter en van alle gemakken voorzien is, zodat het jullie aan niets ontbreekt.

Romantiek

Denk er van te voren aan om mooie lingerie aan te schaffen, die zowel sexy is als comfortabel. Kies iets speciaals dat bij jou past, dan zit je altijd goed. Regel ook wat hapjes en champagne, bloemblaadjes of kaarsen voor bij het bed, om de sfeer zo romantische mogelijk te maken voor jullie huwelijksnacht. Om het extra spannend te maken neem je een seksspeeltje mee. De vibrator is zelfs na een bijzonder energievretende dag de perfecte seksstimulator.
Huwelijksnacht in bruidssuite
Foto: via Pexels.com

Tip! Zorg dat je de volgende dag niet al te vroeg hoeft uit te checken, als je de avond ervoor tot diep in de nacht je huwelijk hebt gevierd.

Denk daarnaast ook aan 'the day after'. Regel ontbijt (op bed), een heerlijke relaxt-dag met massage en wellness of zet de gepakte koffers klaar om na jullie huwelijksnacht aan een geweldige honeymoon kunnen beginnen.

Foto boven: via Pexels.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Hoe kom je met je geliefde samen tot rust?

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Gerelateerde bedrijven