De juiste muziek op je bruiloft « Huwelijk

De juiste muziek op je bruiloft

Naast dat het jullie smaak moet zijn, is het soort muziek ook heel bepalend voor de sfeer. Ga je voor een live band, een dj, of houd je het wat intiemer met een zanger of zangeres? Wie gaat op jullie grote dag de feestmuziek verzorgen?
Muziek op jullie bruiloft

Een band

Hoewel een band nogal wat ruimte inneemt op je locatie en soms aardig wat van jullie budget vraagt, kan het een enorme toevoeging zijn om een goede band in te huren. Je hebt zelf inspraak op de nummers die gespeeld worden en de leden van de band kunnen echt sfeer maken op je feest, door in te spelen op je gasten. Een goede band kan je avond dus maken en is bovendien veelzijdig, waardoor jullie feest ook daadwerkelijk feestelijk wordt.

WeddingDJ

Door een dj kunnen, net als bij een band, nummers uit verschillende genres gedraaid worden, waardoor er voor al je gasten wel iets bij zit. Voor een dj en een fijne lichtshow heb je daarnaast geen enorme locatie nodig. Wel is het belangrijk om uit alle dj's te kiezen voor de juiste persoon, omdat de persoonlijkheid en manier van werken wel echt een stempel drukt op jullie avond.
DJ op jullie bruiloft

Zanger of zangeres

Hoe bijzonder is het als jullie favoriete artiest komt zingen op jullie bruiloft? Een goede zanger of zangeres kan jullie feest een extra lading geven en zorgen voor een speciale, intieme sfeer. Zorg daarbij wel voor een artiest die veelzijdig is en niet gaat vervelen na een tijdje. Ook moet je voor bepaalde zangers of zangeressen een aardig deel van jullie bruiloftsbudget reserveren.

Tip: Muziek is niet alleen sfeerbepalend tijdens de feestavond. Een muzikant die tijdens de ceremonie jullie favoriete nummer speelt of misschien een speciaal voor jullie geschreven liedje zingt raakt altijd een gevoelige snaar. 

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: DAJA Fotografie

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een bruiloft vieren met een silent disco

Vergeet de bruidskinderen niet

De juiste muziek op je bruiloft

Een waar casino bij jullie op locatie

Gerelateerde bedrijven