Zo zorg je voor een ontspannen bruiloft « Huwelijk

Zo zorg je voor een ontspannen bruiloft

Een ontspannen bruiloft begint al lang vóór de dag zelf. Zorg dat je niet uitgeblust raakt in een poging elk detail van de dag onder controle te krijgen! Vraag hulp, geef de touwtjes uit handen en plan bewust rust in. Zodat je de dag van je leven vol energie en in een relaxte stemming kunt meemaken. Tip: laat twee dagen voor je bruiloft alles even helemaal los en kom bij in een Spa of op het strand.

Alles ineen

Een onderdeel dat door veel bruidsparen als stressvol wordt beschouwd, is het reizen van de ceremonie naar de receptie naar het diner naar het feest… Plan je de bruiloft op één locatie, dan hoef je niet na te denken over tussentijds vervoer. Je maakt je geen zorgen of je wel op tijd aankomt voor jullie eigen openingsdans, en je verspilt geen energie aan autoritjes. De tijd die je overhoudt kun je mooi gebruiken om je even met je partner terug te trekken in de tuin of in een speciaal kamertje, zodat je tot rust komt en elkaar ook even ziet zonder anderen erbij.
Buiten trouwen

Loungehoekje

Je bruiloftsfeest, maar soms ook al de eerdere delen van je trouwdag, gaat er aanzienlijk op vooruit als je voor een loungehoekje zorgt. Je gasten voelen zich prettiger als ze die zere rug even kunnen ontzien, en een loungehoekje is een echte sfeermaker. Maar ook voor jullie eigen ontspanning is dit een echte aanrader! Houd het stijlvol met een design bank en grote fauteuils, versierd met kussentjes in de kleur van je bruiloft. Of ga voor Bohemian en creëer een hip kampvuur met een vuurkorf en een stel banken eromheen.

Natuur kalmeert

Een stadsbruiloft of een ceremonie op het strand; wat zou meer ontspanning geven? De natuur heeft een kalmerende werking en dat merk je, ook op je bruiloft. Er zijn ontzettend veel leuke trouwbestemmingen in de natuur of met een groene omgeving, waarin je droog zit en alles voor je wordt geregeld. Van een strandtent tot een boerderij met een heerlijke, groene tuin. Ontspannen maar!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbibbers

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven