Top 5 huwelijksbestemmingen in Afrika « Huwelijk

Top 5 huwelijksbestemmingen in Afrika

Masai Mara National Park, Kenya

Voor een meer avontuurlijke reis is een meerdaagse route door het Masai Mara National Park in Kenya een goede optie. Masai Mara, één van de meest populaire parken in Kenya heeft een prachtige variatie aan wilde dieren, waaronder ‘the big five’. Naast de mogelijkheid om de wilde dieren en van de natuur te genieten in het park, kan er een luxe overnachtingsplek geboekt worden om in de late avond een cocktail te drinken aan een rivier of een heerlijke buitendouche te nemen in de warme ochtendzon.
Meer informatie over dit park: http://www.maasaimara.com/

Belo Sur Mer, Madagascar

Het unieke scala aan wilde dieren op Madagascar heeft een plek veroverd in het voorstellingsvermogen van veel mensen. Belo Sur Mer, een klein en rustig vissersdorp aan de westkust van Madagascar waar de rust nog heerst. Vanaf deze plaats zul je dagjes uit moeten plannen om meer van het eiland met zijn mooie natuurgebieden te ontdekken. Maar hoe heerlijk is het om aan het einde van de dag op het verlaten strand van Madagascar te wandelen en te genieten van een heerlijk diner met lokale visgerechten.
Meer informatie over Madagascar: http://www.matoketours.nl/madagascar/

Praslin eiland, Seychellen

De eilandengroep de Seychellen winnen de laatste jaren aan populariteit onder het tourisme. De Seychellen hebben de prachtige exotische stranden en weelderige vegetatie zoals andere tropische eilanden. Vooral het eiland Praslin heeft de ongerepte natuur en onaangetaste stranden te bieden omdat het eiland een klein aantal inwoners telt. Het strand Grand Ansé en het natuurgebied Vallée de Mai zijn beiden UNESCO Werelderfgoedgebieden. Door de grote verscheidenheid aan planten en dieren wordt het natuurgebied ook wel eens de hedendaagse tuin van Eden genoemd.
Alles over de Seychellen vind je op http://www.seychelles.travel

Zanzibar, Tanzania

Maar weinig bestemmingen in Afrika hebben zoveel aantrekkingskracht op historisch gebied en door de schoonheid van de kust als Zanzibar dat heeft. Zanzibar, ook wel Unguja genoemd, is een van de eilanden aan de kust van Tanzania met prachtig witte stranden. De historische binnenstad van Stone Town staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Nieuwsgierige stellen kunnen Nungwi bezoeken, een klein toeristisch stadje in het meest noordelijke puntje van het eiland. De wittebroodsdagen kunnen hier uitstekend gevierd worden op het strand met haar turquoise blauwe water, al cruisend door de mangroven. Ook het ontdekken van de ‘spookeilanden’ welke alleen zichtbaar zijn wanneer het eb is geworden maken Zanzibar tot een bijzonder eiland.
Meer informatie: http://www.matoketours.nl/zanzibar/

Cape Winelands, Zuid Afrika

Waarom kiezen voor Toscane of de Dordogne wanneer de ruige bergen en de wijngaarden van Cape Winelands in Zuid Afrika een prachtige bestemming is voor een huwelijksreis. De groene valleien met zijn historische wijngaarden, welke dateren uit de tijd van de Hugenoten, schilderen zich prachtig af tegen de ruige bergen. In dit gebied is het mogelijk om de mooiste historische wijngaarden te bezoeken, een selectie van de beste wijnen te proeven en het leven in één van de beste wijnstreken op authentieke wijze te ervaren.
Bekijk http://www.winelands.co.za/ voor meer informatie.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven