Dark_loader
Artikelen in de categorie Bruiloft / Feest « Huwelijk

Artikelen in Bruiloft / Feest

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Bij trouwen aan het water denk je al gauw aan buitenlandse trouwlocaties met goudgele stranden en palmbomen. Toch hebben we ook in Nederland prachtige plekjes aan het strand, een meer of zelfs òp het water.

Zijn jullie gek van de zee of water in het algemeen? Hoe heerlijk is het dan om daar je bruiloft...

Lees verder
Large_bruidskinderen_agibodewes

Kinderen voorbereiden op jullie bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Als je gaat trouwen terwijl er kinderen zijn is het belangrijk om ze duidelijk uit te leggen wat er gaat gebeuren. Vooral voor kleine kinderen is het vaak niet helemaal duidelijk wat trouwen precies betekent.

Trouwen is iets moois, iets positiefs. Veel kinderen zien dit al zo. Een groot feest, een prinsessenjurk of stoer kostuumpje...

Lees verder

Een huwelijkscadeau is misschien wel één van de moeilijkste cadeaus om te verzinnen. Het moet natuurlijk origineel zijn en je kan ook niet echt met een klein afdankertje aan komen zetten. Daarnaast zijn er veel cadeaus die best wel cliché zijn.

Het gaat dan om de cadeaus die iedereen vaak geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde producten, zoals een snijplankje met...

Lees verder

Een groots huwelijksfeest met alle toeters en bellen is niet voor iedereen weggelegd. Simpelweg omdat jullie het liever bescheiden houden of omdat het zo toch al snel te prijzig wordt. Wat de reden ook moge zijn, dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat jullie geen onvergetelijk feest kunnen organiseren waarbij iedereen achteraf tevreden en voldaan huiswaarts kan trekken. Een barbecue als huwelijksdiner: we merken dat het tegenwoordig meer en meer wordt gedaan!

Wanneer de weerman of -vrouw een mooie warme zonnige dag voorspelt, worden overal in het land vrienden en familieleden bijeen...

Lees verder
Large_snack_bruilof

Vette hap op je bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Na een avond flink feesten en de nodige alcoholische drankjes zeggen wij “ja” tegen een smakelijke snack. En we zijn niet de enige! Steeds meer bruidsparen gaan voor een zak friet of broodje hamburger tegen het einde van het feest. Mjammm!

Nee, het is niet erg gezond en nee, vroeger werd deze vette hap op je bruiloft vast niet gewaardeerd. Hebben...

Lees verder
Large_trouwen_buitenland_yardena_1

Voors en tegens van trouwen in het buitenland

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Trouwen in een ver, tropisch oord klinkt toch heerlijk? Toch zijn er wel wat puntjes om af te wegen voor je kunt beginnen. We eindigen met de 'voors', omdat die stiekem gewoon echt opwegen tegen de extra planning onder het kopje 'tegen'.

Tegen 1) Regelwerk Wat voor speciale gebruiken zijn er in het land waar ik wil trouwen? Heb ik vaccinaties nodig?...

Lees verder
Large_industriele_trouwlocatie

Trouwen met een industrieel tintje

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Super gaaf en helemaal van deze tijd is een industriële bruiloft. De basis is ruw en stoer, wat je met de aankleding kunt verzachten of juist versterken. In de grove setting van een industriële bruiloft maak je de meest geweldige trouwfoto's.

Geen idyllisch landgoed of pittoresk kasteeltje voor jullie? Een industriële bruiloft is niet zoet en schaar je misschien ook niet...

Lees verder
Large_stoere_trouwfoto_absolut_3

Stoer trouwen

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Ben je geen type prinsessenjurk en sprookjeskasteel? Mag het van jullie allemaal wel wat pittiger en minder zoet? Hierbij wat tips voor de 'stoerdere' bruidsparen.

Er is genoeg stoere keuze in bruidskleding, trouwlocaties en thema's. Wees dus niet bang voor een truttige bruiloft. Trouwen is...

Lees verder
Large_ontspannen_bruiloft

Zo zorg je voor een ontspannen bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Je kijkt al weken, maanden, jaren uit naar deze dag en je wil niets liever dan dat je bruiloft perfect is. Je regelt alles tot in de puntjes. Maar als het dan zover is, maak je de dag in een overspannen waas van stress mee en heb je de rust niet om te genieten. Eeuwig zonde! Zo maak je van je bruiloft een ontspannen dag om nooit meer te vergeten.

Een ontspannen bruiloft begint al lang vóór de dag zelf. Zorg dat je niet uitgeblust raakt in een poging elk...

Lees verder
Large_bruidstaart_proeven

Welke bruidstaart kiezen jullie?

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Appeltaart, chocoladetaart, slagroomtaart; dan heb je het belangrijkste wel gehad, toch? Niet als je op zoek bent naar de juiste bruidstaart, want dan zijn er kleuren, smaken en mogelijkheden in overvloed. Flink proeven dus!

Machtig of juist licht, zomers of herfstachtig en één taart of misschien wel een aantal? Bij het uitzoeken van een...

Lees verder