Dark_loader
Artikelen in de categorie Bruiloft / Feest « Huwelijk

Artikelen in Bruiloft / Feest

Large_snack_bruilof

Vette hap op je bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Na een avond flink feesten en de nodige alcoholische drankjes zeggen wij “ja” tegen een smakelijke snack. En we zijn niet de enige! Steeds meer bruidsparen gaan voor een zak friet of broodje hamburger tegen het einde van het feest. Mjammm!

Nee, het is niet erg gezond en nee, vroeger werd deze vette hap op je bruiloft vast niet gewaardeerd. Hebben...

Lees verder
Large_industriele_trouwlocatie

Trouwen met een industrieel tintje

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Super gaaf en helemaal van deze tijd is een industriële bruiloft. De basis is ruw en stoer, wat je met de aankleding kunt verzachten of juist versterken. In de grove setting van een industriële bruiloft maak je de meest geweldige trouwfoto's.

Geen idyllisch landgoed of pittoresk kasteeltje voor jullie? Een industriële bruiloft is niet zoet en schaar je misschien ook niet...

Lees verder
Large_ontspannen_bruiloft

Zo zorg je voor een ontspannen bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Je kijkt al weken, maanden, jaren uit naar deze dag en je wil niets liever dan dat je bruiloft perfect is. Je regelt alles tot in de puntjes. Maar als het dan zover is, maak je de dag in een overspannen waas van stress mee en heb je de rust niet om te genieten. Eeuwig zonde! Zo maak je van je bruiloft een ontspannen dag om nooit meer te vergeten.

Een ontspannen bruiloft begint al lang vóór de dag zelf. Zorg dat je niet uitgeblust raakt in een poging elk...

Lees verder
Large_bruidstaart_proeven

Welke bruidstaart kiezen jullie?

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Appeltaart, chocoladetaart, slagroomtaart; dan heb je het belangrijkste wel gehad, toch? Niet als je op zoek bent naar de juiste bruidstaart, want dan zijn er kleuren, smaken en mogelijkheden in overvloed. Flink proeven dus!

Machtig of juist licht, zomers of herfstachtig en één taart of misschien wel een aantal? Bij het uitzoeken van een...

Lees verder
Large_vorstelijk_trouwen

Bruiloft met een snufje glamour

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Of je budget nou toereikend is of niet, soms móét je even wegdromen bij foto's van zo'n grote Amerikaanse bruiloft vol glamour. Hierbij een aantal ideeën die jullie dag net dat beetje 'over the top' kunnen geven.

Een enorme locaties, een haute cuisine diner en exclusieve decoratie, sommige dingen lijken alleen weggelegd voor een celebrity. Toch kun...

Lees verder
Large_vuurwerk_op_bruiloft

Bruiloft met of zonder vuurwerk

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Bij trouwerijen gaat het om ringen en houden van. Wat is er nu spectaculairder en romantischer dan ringen en harten die met vuurwerk ontbrand worden tijdens een vuurwerkshow.

Vuurwerk is iets aangrijpends wat mensen al heel lang fascineert. Zeker voor op een feestelijke dag als jullie trouwdag mag een...

Lees verder
Large_bruiloft-zonder-kinderen

Bruiloft zonder kinderen

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Kinderen zijn leuk, vaak lief en gezellig, maar soms heb je even geen zin in die kleine druktemakers om je heen of wil je gewoon een dag met alleen volwassenen. Maar een bruiloft zonder kinderen, hoe ga je dat er in hemelsnaam door krijgen zonder dat er gasten op hun teentjes getrapt zijn?

Het is waar, voor sommige mensen is het een gevoelig punt. Maar het is jullie dag en als jullie bang...

Lees verder
Large_casual_wedding

Casual trouwen

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Sommige mensen zijn gewoon niet zo van klassiek en volgens de regels, krijgen misschien zelfs de kriebels van chique en officieel. Denk je dat trouwen dan jouw ding niet is? Waarom geen 'niets moet, alles mag'-bruiloft?

Ben jij het type relaxed en lang leve de lol en krijg je alleen maar stress van een strakke bruiloft,...

Lees verder
Large_bohemian_bruiloft

De bohemian bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Willen jullie een pure, intieme en gezellige bruiloft, misschien is de bohemian bruiloft dan een schot in de roos. We komen deze stijl steeds meer tegen en je kunt er prachtige dingen mee doen!

Allereerst is het belangrijk om te melden wat een bohemian bruiloft níet is. Het is geen 'glitter and glamour', de...

Lees verder
Large_tropische_bruiloft

Bruiloft met een tropisch thema

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

We hebben er al een prachtig voorjaar op zitten en hebben nog een groot deel van de zomer te gaan. Met een hoofd vol van zon, zee, strand, palmbomen en cocktails blijven de zomerse artikelen dan ook nog even komen. Wat dacht je van een tropisch thema op je zomerbruiloft?

Een relaxte, fijne sfeer en een cocktail in je hand. Een tropisch thema staat voor gezelligheid. Aloha! Groen Bij een...

Lees verder