Dark_loader
Magazine « Huwelijk
Large_weddingplanner_huwlijk

Vind de juiste weddingplanner

Category_icon

Planning

0

Reacties

Je eigen bruiloft bedenken en plannen is geweldig, maar ook veel! Waar moet je beginnen? Soms is, met alle andere dingen die ook gewoon doorgaan, wat hulp geen overbodige luxe. Nu nog op zoek naar 'jullie hulp'.

Met veel weddingplanners heb je eerst een kennismakingsgesprek. Handig, want zo kun je er achter komen of het ook echt...

Lees verder
Large_na-het-trouwen

Niet vergeten ná je bruiloft

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Na een tijd van regelen en een geweldige dag feesten kom je opeens in rustiger vaarwater. Of toch niet, want na je bruiloft is er ook nog één en ander af te handelen. Schrik niet, het zijn nog maar een paar kleine puntjes.

Niet iedereen gaat direct na de bruiloft op huwelijksreis. Je loopt zo wel het 'gevaar' dat je gauw weer overgaat...

Lees verder
Large_goedkoop_trouwen

Opties voor een goedkope bruiloft

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Het kan zomaar zo zijn dat jullie allebei niet zo romantisch zijn ingesteld en niet per se willen trouwen. Maar jullie vinden ook dat er financiële voordelen zijn als jullie wel in het huwelijksbootje stappen. Of er moet op korte termijn – om leuke of minder leuke – reden is om snel een verbintenis te doen. Wat doe je dan?

Je kunt ervoor kiezen om alsnog een bruiloft (en eventueel een feest) te geven, of je kiest voor een andere...

Lees verder
Large_trouwfotograaf_ericsmeets

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Category_icon

Foto & Video

0

Reacties

Heel belangrijk op jullie trouwdag is de fotograaf. Hij of zij moet een leuke persoonlijkheid hebben, min of meer onopvallend te werk gaan en vooral foto's maken die bij jullie passen. Het hele plaatje moet dus kloppen.

Meteen de nummer één tip: bezuinig niet op een fotograaf. Hij of zij is één van de belangrijkste onderdelen van...

Lees verder

Het is natuurlijk de bedoeling dat de bruid en de bruidegom de show stelen tijdens hun bruiloft. Dat betekent echter niet, dat jij als gast er niet ook op je best uit mag zien. Sterker nog, het kan best weleens goed uitpakken als je er gewoon mooi en verzorgd uitziet. De vraag is dan natuurlijk hoe je dat het best aanpakt.

Dat ligt aan verschillende dingen. Zo kan het feestelijke echtpaar bijvoorbeeld een dresscode hebben. Ook ligt het er aan waar...

Lees verder

Het True Love Wedding Event is voor alle aanstaande bruidsparen die inspiratie op willen doen voor de mooiste dag van hun leven. Dat kan om 13.00 uur tijdens de real-life ceremonie die begeleid wordt door een zelfstandige BABS en een weddingplanner. Er is plaats voor 60 personen dus wees op tijd!

Na de ceremonie is het tijd om te toosten op de liefde, de bruidstaart aan te snijden en kennis te...

Lees verder
Large_weddingfair

26 november: WeddingFair Tilburg

Category_icon

Bruidsbeurzen

0

Reacties

WeddingFair komt eraan! Op zondag 26 november is Tilburg helemaal in bruidssferen! En er is een bijzondere verrassing. Wil jij je bruiloft nóg spannender maken en met een verrassing voor de dag komen waarvan jij en je gasten helemaal perplex staan? Kom dan naar de WeddingFair in het Koning Willem II Stadion.

In Tilburg kun je kennis maken met Steffi Ras! Deze huwelijkszangeres geeft jullie ceremonie extra sfeer. Zie jij het al...

Lees verder

Het zorgseizoen gaat alweer bijna van start. Op 12 november moeten alle zorgverzekeraars hun zorgpremies voor 2018 bekend hebben gemaakt. Tijd om je zorgverzekering eens goed onder de loep te nemen dus.

En denk er ook over na of je een verzekering voor jou alleen afsluit, of dat je je misschien wel...

Lees verder
Large_trouwbelofte_reinedevries

Schrijf je eigen trouwbelofte

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Persoonlijker kan haast niet. Je eigen tekst op jullie dag, tijdens dat grote moment met al jullie dierbaren. Een eigen trouwbelofte voorlezen is speciaal, onvergetelijk en ook best wel stoer!

Lijkt het schrijven van een trouwbelofte jou moeilijk? Begin gewoon! Pak pen en papier (of een toetsenbord) en stel jezelf...

Lees verder
Large_vorstelijk_trouwen

Bruiloft met een snufje glamour

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Of je budget nou toereikend is of niet, soms móét je even wegdromen bij foto's van zo'n grote Amerikaanse bruiloft vol glamour. Hierbij een aantal ideeën die jullie dag net dat beetje 'over the top' kunnen geven.

Een enorme locaties, een haute cuisine diner en exclusieve decoratie, sommige dingen lijken alleen weggelegd voor een celebrity. Toch kun...

Lees verder