Dark_loader
Magazine « Huwelijk
Large_trouwen_winter

Warme tips bij winters trouwen

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Hebben jullie gekozen voor een winterse bruiloft? Dan heb je de gezellige, donkere tijd en een goede sfeer al mee. Een klein nadeel is alleen die soms hardnekkige kou. Bij deze wat warme wintertips!

Zorg allereerst voor een behaaglijke trouwlocatie, eventueel met een kampvuur, fakkels of houtkorven buiten om bij op te warmen of...

Lees verder
Large_ziek_trouwdag

Gezond op je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Het is koud, de lucht is droog en er gaan nogal wat virussen rond op het moment, maar buiten dat is de winter wel een geweldig en sfeervol jaargetijde om te trouwen. Hoe blijf je gezond en fit met jouw bruiloft in het verschiet?

Her en der steken griepjes de kop op, maar met een rode neus van het snotteren op je eigen bruiloft...

Lees verder
Large_snack_bruilof

Vette hap op je bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Na een avond flink feesten en de nodige alcoholische drankjes zeggen wij “ja” tegen een smakelijke snack. En we zijn niet de enige! Steeds meer bruidsparen gaan voor een zak friet of broodje hamburger tegen het einde van het feest. Mjammm!

Nee, het is niet erg gezond en nee, vroeger werd deze vette hap op je bruiloft vast niet gewaardeerd. Hebben...

Lees verder
Large_weddingfair_arnhem_2018

18 februari: WeddingFair Amstelveen

Category_icon

Bruidsbeurzen

0

Reacties

Eindelijk is het weer zo ver, WeddingFair komt eraan! Op zondag 18 februari 2018 is er weer een fantastische bruidsbeurs in De Emergohal te Amstelveen. Het wordt opnieuw een sfeervolle dag waar toekomstige echtparen inspiratie kunnen opdoen voor dé grote dag en wie weet wel een geweldige prijs winnen met de #Loveandwin actie. Iedereen is welkom en de entree is gratis!

Komt jouw grote dag eraan en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het hoog tijd om een...

Lees verder
Large_trouwen_zwanger_trouwjurk

Trouwen en zwanger zijn

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Trouwen en zwanger zijn. Is dat handig of niet? Dat ligt natuurlijk helemaal aan jezelf. Je zal een aantal dingen moeten laten zoals bepaalde voedingsmiddelen en de champagne. Daarnaast zal je waarschijnlijk wat eerder afhaken dan normaal.

Maar dit hoeft je zeker niet tegen te houden. Als je jezelf goed voorbereidt kun je prachtig trouwen en zwanger...

Lees verder

Willen jullie de gasten tijdens de receptie of het feest eens wat anders voorschotelen dan de gebruikelijke hapjes en drankjes? Iksmeltvoorjou biedt uitkomst.

Het Iksmeltvoorjou concept staat voor ambachtelijk Italiaans ijs op wielen! Zij komen graag langs op jullie bruiloft met unieke piccolo...

Lees verder
Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Category_icon

Bruidsmode

0

Reacties

Een bijzonder moment waar je met een glimlach aan terug moet kunnen denken: Het passen van je trouwjurk! Natuurlijk moet je huwelijksdag onvergetelijk worden, maar ook van de zoektocht naar die ene speciale jurk kun je optimaal genieten.

Maak van je pasfestijn een feestje! Want om op je huwelijksdag te kunnen schitteren, moet je ook heerlijk de tijd...

Lees verder
Large_industriele_trouwlocatie

Trouwen met een industrieel tintje

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Super gaaf en helemaal van deze tijd is een industriële bruiloft. De basis is ruw en stoer, wat je met de aankleding kunt verzachten of juist versterken. In de grove setting van een industriële bruiloft maak je de meest geweldige trouwfoto's.

Geen idyllisch landgoed of pittoresk kasteeltje voor jullie? Een industriële bruiloft is niet zoet en schaar je misschien ook niet...

Lees verder
Large_ontspannen_bruiloft

Zo zorg je voor een ontspannen bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Je kijkt al weken, maanden, jaren uit naar deze dag en je wil niets liever dan dat je bruiloft perfect is. Je regelt alles tot in de puntjes. Maar als het dan zover is, maak je de dag in een overspannen waas van stress mee en heb je de rust niet om te genieten. Eeuwig zonde! Zo maak je van je bruiloft een ontspannen dag om nooit meer te vergeten.

Een ontspannen bruiloft begint al lang vóór de dag zelf. Zorg dat je niet uitgeblust raakt in een poging elk...

Lees verder
Large_lopen_welke_kant_bruid

Aan welke kant loopt de bruid?

Category_icon

Tradities

0

Reacties

Volgens de formele etiquette loopt de bruid voor de huwelijksvoltrekking aan de rechterkant van de bruidegom. Na de huwelijksplechtigheid verlaat ze het altaar officieel aan de linkerzijde van haar man.

Dit gebruik is oorspronkelijk religieus bepaald en komt voort uit de overtuiging dat de echtgenote ondergeschikt is aan haar man...

Lees verder