Dark_loader
Magazine « Huwelijk

Waar de bruidegom vroeger kon kiezen uit enkele maatpakken, is die keuze tegenwoordig een stuk ruimer geworden. Naast het standaard maatpak zijn er intussen zoveel varianten en deden ook hippe en moderne stijlen hun intrede. Deze evolutie heeft natuurlijk ook invloed gehad op de schoenkeuze die hierdoor een stuk ingewikkelder werd. Welke schoenen je moet kiezen?

Die vraag kunnen wij niet lukraak voor jou beantwoorden. Dat is nu eenmaal afhankelijk van verschillende factoren. Wel kunnen wij...

Lees verder
Large_bruidstaart_trends

Bruidstaarten trends

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Mode weet altijd een manier te vinden om ons leven in alle aspecten te infiltreren, van de kleur trui die we dragen tot de kleur die we onze keuken schilderen. Mode inspiratie begint op de catwalks van Milaan en New York and dwarrelt dan langzaam af tot in elk detail van onze samenleving op een subtiele manier. Voor taarten is het niet anders.

Van seizoen tot seizoen duiken er trends op die een weerspiegeling zijn van wat onze cliënten om zich heen zien...

Lees verder
Large_trouwringen_ringkussen

Overal goud wat blinkt

Category_icon

Trouwringen

0

Reacties

Straks een mooie ring om je vinger? Wij geven je iets meer achtergrond over het meest gebruikte basismateriaal voor juwelen en sieraden; goud! We kennen het natuurlijk bijvoorbeeld uit de vele Amerikaanse westerns: verhalen van goudzoekers in de Verenigde Staten die massaal afreizen naar een plek waar goud werd gevonden om ook hun geluk daar te zoeken.

De meest bekende goldrush is wel die van 1848 toen er tijdens de bouw van een zagerij in de buurt...

Lees verder
Large_rijst_strooien_bruiloft

Rijst strooien tijdens huwelijk

Category_icon

Tradities

1

Reacties

Sinds jaar en dag wordt er tijdens huwelijken gestrooid met rijst. De traditie was dat bruidskinderen de rijst gooiden wanneer het kersverse bruidspaar de kerk of het gemeentehuis verliet. De strooiende arm verwijst naar de boer die zijn akker bezaait. Een teken van vruchtbaarheid.

Nu wordt er met rijst, confetti of rozenblaadjes gestrooid om de feestvreugde te verhogen. Het zijn ook al lang niet...

Lees verder

Bij elk huwelijksfeest laat het bruidspaar je naar huis gaan met een leuke presentje als blijk van dank voor je aanwezigheid en toegewijde vriendschap. Je kunt je vast nog wel de talloze zakjes met snoepjes herinneren van alle huwelijken die je hebt bijgewoond.

Wat je aan de gasten meegeeft mag persoonlijk zijn en vooral een impressie zijn van jezelf als bruidspaar. De vraag...

Lees verder

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zitten vol in de voorbereidingen voor jullie grote dag. Natuurlijk is dit allemaal wat spannend, want welke jurk kies je? En welk pak past daar dan mooi bij? Is jullie locatie überhaupt nog beschikbaar? En wat voor taart vindt iedereen lekker?

Niet alle bruidsparen denken direct aan de styling van hun grote dag. Maar de juiste details bij de juiste locatie...

Lees verder

Het jawoord geven in een sprookjesachtig kasteel, voormalig koninklijk paleis of moderne beachclub en vervolgens het glas heffen in een uitgestrekte tuin, het bos of de duinen. Trouwen bij Fletcher kon al op een diversiteit aan bijzondere locaties en deze lijst is nu uitgebreid met drie nieuwe top trouwlocaties.

Fletcher Hotels heeft drie nieuwe, mooie trouwlocaties erbij. Eén van deze trouwlocaties is Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg...

Lees verder
Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Category_icon

Bruidsmode

0

Reacties

Een bijzonder moment waar je met een glimlach aan terug moet kunnen denken: Het passen van je trouwjurk! Natuurlijk moet je huwelijksdag onvergetelijk worden, maar ook van de zoektocht naar die ene speciale jurk kun je optimaal genieten.

Maak van je pasfestijn een feestje! Want om op je huwelijksdag te kunnen schitteren, moet je ook heerlijk de tijd...

Lees verder
Large_trouwen-orchideeenhoeve_zwevendebloementuin

De ‘Zwevende’ Bloementuin

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Romantisch, kleurrijk en helemaal weddingproof… de gloednieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin in de Orchideeën Hoeve lijkt wel uit een sprookjesboek geslopen. Duizenden fuchsia’s, begonia’s, geraniums en vlijtige liesjes vormen in deze tuin een magische bloemenhemel.

Een feestje voor je ogen en neus en natuurlijk de perfecte setting voor een magisch huwelijksfeest of een stijlvolle receptie....

Lees verder

Het is nog maar een paar weken tot de bruiloft en het zweet breekt je uit. Is alles echt wel geregeld? Na maanden van oriënteren, plannen en boeken is het tijd voor de puntjes op de i. Keep calm. Het komt goed.

Maak je geen zorgen, er zijn inderdaad nog dingen die moeten gebeuren, maar je hoeft ze echt niet allemaal zelf...

Lees verder