Dark_loader
Magazine « Huwelijk
Large_tropische_bruiloft

Bruiloft met een tropisch thema

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

We hebben er al een prachtig voorjaar op zitten en hebben nog een groot deel van de zomer te gaan. Met een hoofd vol van zon, zee, strand, palmbomen en cocktails blijven de zomerse artikelen dan ook nog even komen. Wat dacht je van een tropisch thema op je zomerbruiloft?

Een relaxte, fijne sfeer en een cocktail in je hand. Een tropisch thema staat voor gezelligheid. Aloha! Groen Bij een...

Lees verder
Large_kleur_bruidsjurk_adfoto

Witte jurk met kleuraccenten

Category_icon

Bruidsmode

0

Reacties

Een traditioneel witte jurk is bij de meeste bruiden nog steeds de grote favoriet. Maar wat dacht je van een persoonlijke twist door middel van een opvallend kleuraccent bij al dat wit. Geen gekleurde jurk dus, wél een jurk met kleur. Lekker anders.

Denk aan een riempje, lint of band om je middel, misschien een jasje of stola met een bijpassend tasje of...

Lees verder

De trouwdatum is gepland, de jurk is uitgezocht, de feestlocatie is geregeld; nu alleen nog de gasten laten weten dat ze welkom zijn op jullie bruiloft! Het uitzoeken van een trouwkaart is bij uitstek één van de leukste onderdelen van de voorbereidingen voor je bruiloft. Een trouwuitnodiging kun je namelijk zo persoonlijk maken als je zelf wil!

Bij Koningkaart kun je een trouwkaart nu nóg persoonlijker maken met de DIY-labels. Een trouwkaartje krijgt daardoor een extra feestelijke...

Lees verder
Large_herdenken_bruiloft

Dierbaren herdenken op je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Een bruiloft is een bijzondere en vrolijke gebeurtenis, maar kan ook heel dubbel zijn, wanneer een overleden dierbare wordt gemist. Daarom is het extra mooi als de herinnering aan deze persoon een speciaal plekje krijgt op jullie bruiloft.

Missen jullie een familielid, vriend of vriendin op de grote dag? Je kunt natuurlijk een foto neerzetten, hem of haar...

Lees verder
Large_strandbruiloft_trouwen_zee

De strandbruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Het zand tussen je tenen, de ondergaande zon, het geluid van de branding op de achtergrond, zie je het al voor je? Zeg 'ja!' met je blote voeten in het zand. Een strandbruiloft is geweldig! Vooral als je ultiem gebruik maakt van alles om je heen.

Maak gebruik van het zand voor je trouwfoto's. Zo kun je 'Ja, ik wil!' of 'Just married' in het zand...

Lees verder
Large_bohemian_bruiloft

De bohemian bruiloft

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Willen jullie een pure, intieme en gezellige bruiloft, misschien is de bohemian bruiloft dan een schot in de roos. We komen deze stijl steeds meer tegen en je kunt er prachtige dingen mee doen!

Allereerst is het belangrijk om te melden wat een bohemian bruiloft níet is. Het is geen 'glitter and glamour', de...

Lees verder
Large_kasteel_heeswijk

Kasteel Heeswijk: het begin van een droomreis

Category_icon

Bijzondere locaties

0

Reacties

Trouwen op Kasteel Heeswijk. Dat staat garant voor trouwen op een prachtig kasteel, oprijzend tussen de bossen van het Brabantse landschap in Heeswijk-Dinther. Hier kunnen jullie als bruidspaar op vorstelijke wijze de liefde vieren.

Kasteel Heeswijk beschikt over verschillende ruimtes die elk op unieke wijze bijzonder en sfeervol ingericht zijn. Zo kan de ceremonie...

Lees verder
Large_buiten_trouwen_limburg_katjawaltmansfotografie

Tips bij buiten trouwen

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Met dit weer kunnen we maar aan één ding denken: naar buiten! Ook van buiten trouwen worden we blij, vooral als je rekening houdt met onderstaande zaken.

Stekende muggen, warme gerechten die koud horen te zijn (of andersom) en met je hakken in de drek, liever niet!...

Lees verder
Large_trouwen_op_ameland

Trouwen op Ameland

Category_icon

Bijzondere locaties

0

Reacties

Trouwen met je voeten in het zand! Bij Beachclub The Sunset, op het uiterste westpuntje van Ameland, is het mogelijk! Beachclub The Sunset is een officiële trouwlocatie waar de belangrijkste dag van jullie leven in goede handen is.

Er is een jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende bruiloften. Geef elkaar het ‘ja’‐woord op één van de...

Lees verder
Large_korte_trouwjurk

Trouwen in een korte bruidsjurk

Category_icon

Bruidsmode

0

Reacties

Je kunt er niet meer omheen: de korte trouwjurk. Logisch! De korte jurk kan sexy of stoer zijn, maar ook casual en stijlvol en is in allerlei soorten en lengtes te verkrijgen. Dus laat die benen maar zien en ga voor kort!

De korte jurk is er op knielengte, tot net over de knie (tea length), of in de echt korte mini-variant....

Lees verder