Dark_loader
Artikelen in de categorie Planning « Huwelijk

Artikelen in Planning

Wanneer je gaat trouwen, komt er vaak al snel de volgende mijlpaal in je relatie kijken: kinderen. Je krijgt met steeds meer spullen te maken naarmate je relatie groeit en met kleintjes erbij gaat het nog sneller. En sommige van je spullen heb je lang niet het hele jaar nodig. En wat te zeggen over alle huwelijkscadeaus die je gaat ontvangen?

Je bent nu ineens met z’n tweeën en misschien al snel met z’n drieën of zelfs met z’n vieren. Dan...

Lees verder

Het is nog maar een paar weken tot de bruiloft en het zweet breekt je uit. Is alles echt wel geregeld? Na maanden van oriënteren, plannen en boeken is het tijd voor de puntjes op de i. Keep calm. Het komt goed.

Maak je geen zorgen, er zijn inderdaad nog dingen die moeten gebeuren, maar je hoeft ze echt niet allemaal zelf...

Lees verder

Getrouwd, maar hoe zit het met de verzekeringen? Het is de mooiste dag van je leven en niet een onderwerp waar je in eerste instantie aan denkt. Waarom is het verstandig om alle mogelijke verzekeringen te controleren voordat je samen in het huwelijksbootje stapt?

Je wil natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Lees verder voor de belangrijke verzekeringen die hier aan te pas...

Lees verder
Large_trouwen_voor_1_dag

Trouwen voor een dag

Category_icon

Planning

0

Reacties

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker voor het regelen van jullie trouwdag. Oefen daarom in het echt door elkaar voor één dag het jawoord te geven.

Bruidsbeurzen en bruidsmodeshows bezoeken voor adviezen van specialisten; internet afspeuren naar leuke tips en trends; trouwmagazines doorbladeren voor de nieuwste bruidsmode...

Lees verder
Large_trouwen_2018_huwelijksevoorwaarden

Huwelijkse voorwaarden vanaf 2018

Category_icon

Planning

0

Reacties

Sinds jaar en dag geldt dat wie trouwt, dat automatisch doet in ‘algehele gemeenschap van goederen’, tenzij anders aangegeven. Dat is vanaf 1 januari dit jaar echter veranderd. Wie nu trouwt, doet dat nu in “beperkte huwelijksgemeenschap met gelijke delen”.

Gemeenschap van goederen blijft dus wel de standaard, maar wat die gemeenschap inhoudt, verandert.   Vermogen vóór het huwelijk Het vermogen...

Lees verder
Large_weddingplanner_worden

Hoe word ik weddingplanner?

Category_icon

Planning

0

Reacties

Hoe tof klinkt dat, weddingplanner worden? Altijd feest, de leukste dingen bedenken en organiseren en steeds weer deel uitmaken van zo'n belangrijke dag!

Maar ja, hoe begin je dan? Je eerste klus binnen slepen, zodat je kunt bewijzen hoeveel gevoel voor stijl, organisatietalent...

Lees verder
Large_weddingplanner_huwlijk

Vind de juiste weddingplanner

Category_icon

Planning

0

Reacties

Je eigen bruiloft bedenken en plannen is geweldig, maar ook veel! Waar moet je beginnen? Soms is, met alle andere dingen die ook gewoon doorgaan, wat hulp geen overbodige luxe. Nu nog op zoek naar 'jullie hulp'.

Met veel weddingplanners heb je eerst een kennismakingsgesprek. Handig, want zo kun je er achter komen of het ook echt...

Lees verder
Large_trouwbox

Trouwbox bestellen

Category_icon

Planning

1

Reacties

De Trouwbox is er voor aanstaande bruidsparen. A box full of love met relevante informatie, kortingen, tips en meer.

De Trouwbox is er voor diegene die gaan trouwen en die zich nog aan het oriënteren zijn. De box biedt...

Lees verder
Large_voorbereidingen_trouwdag

Geniet van alle voorbereidingen

Category_icon

Planning

0

Reacties

Bij het organiseren van jullie bruiloft moeten veel beslissingen worden genomen. Voorkom dus slapeloze nachten, stress, nagelbijten en te veel roken of eten. Betrek niet alleen je partner, maar ook anderen erbij. Geniet van het maken van keuzes, het uitzoeken van de jurk en luister naar tips en ervaringen van anderen.

Een zorgvuldige voorbereiding is het halve werk. Bepaal samen met je partner hoe je wilt dat jullie bruiloft eruit gaat...

Lees verder

Ben jij je bruiloft al druk aan het plannen? Of zit je nog hard na te denken over het juiste aanzoek? Wat doen al deze plannen met je? Zorgen deze trouwkriebels voor een echte bridezilla, of wil je juist een klein, simpel feestje?

Wat het dan ook is, je kunt altijd de schuld geven aan jouw sterrenbeeld. Want zo blijkt, je geboortedag bepaalt...

Lees verder