Dark_loader
Artikelen in de categorie Planning « Huwelijk

Artikelen in Planning

Large_rolverdeling_trouwdag_sarahd

Rolverdeling op je bruiloft

Category_icon

Planning

0

Reacties

Getuigen, eventueel een ceremoniemeester en 'persoonlijk assistent' of bruidsmeisjes, voor de één is het overduidelijk wie welke rol gaat vervullen, voor de ander een waar dilemma. Je wilt tenslotte niemand voor het hoofd stoten.

In Nederland eist men minimaal 2 en maximaal 4 getuigen. Heb je een grote familie of veel vrienden, dan kan...

Lees verder
Large_bruiloftgasten

De gastenlijst samenstellen

Category_icon

Planning

0

Reacties

Het samenstellen van de gastenlijst is zo gemakkelijk nog niet. Verdere familie, collega's en vrienden van vroeger, voor je het weet ben je compleet in dubio. Om nog maar niet te spreken over die vriendin van je moeder, die het ook zó leuk zou vinden om te komen.

Scheve gezichten, je voorkomt ze liever. Toch moet je ook je budget in de gaten houden en kan nou eenmaal...

Lees verder
Large_ceremoniemeester_bruilof

Taken van de ceremoniemeester

Category_icon

Planning

0

Reacties

Ben je gevraagd als ceremoniemeester? Super leuk! Het bruidspaar heeft dan namelijk groot vertrouwen in jouw organisatie- en planningskills. Maar er komt ook aardig wat bij kijken. Daarom hierbij jouw taken als ceremoniemeester even op een rijtje.

Wat jouw taken worden en hoeveel tijd het je gaat kosten is afhankelijk van wat het bruidspaar wil. Houden ze...

Lees verder
Large_trouwen_zomer_anneliesbosch_1

Zonnig trouwen

Category_icon

Planning

0

Reacties

De meeste mensen kunnen inmiddels niet meer wachten tot het eindelijk zomer is. Trouwen in dit jaargetijde is dan ook enorm populair, maar mooi weer is er helaas niet op bestelling. Zo heb je de grootste kans op een zomerse bruiloft.

Ben je op zoek naar de maanden met het mooiste weer, dan zijn juli en augustus de toppers. In mei...

Lees verder

Of je elkaar nou al heel lang kent of nog best wel kort, soms weet je gewoon dat het goed zit en dat je een leven samen helemaal ziet zitten. Toch zijn er een aantal dingen die je beter eens kunt doen of bespreken voor jullie elkaar daadwerkelijk het jawoord geven.

Natuurlijk moet je het hebben over de grote dag. Willen jullie groot of klein trouwen? Hoe zie je de bruiloft...

Lees verder

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Nu wordt het tijd om jullie aanstaande bruiloft vorm te geven. Zie je om wat voor reden dan ook het meest gebruikelijke draaiboek niet zitten? Niemand zegt dat het zo moet. Gooi de indeling eens om!

De meest gekozen dagindeling is: aankomst, fotograaf, ontvangst daggasten, huwelijksvoltrekking, diner, receptie en het feest. Helemaal niets mis mee, maar...

Lees verder
Large_trouwen_weddingplanner

Waarom een weddingplanner?

Category_icon

Planning

0

Reacties

Het klinkt geweldig, je eigen bruiloft bedenken, plannen en uiteindelijk beleven. Maar ondertussen gaat de rest van jullie leven ook gewoon door. Soms kun je dus best wat hulp gebruiken van iemand die al veel vaker een bruiloft heeft georganiseerd.

Veel mensen zullen een weddingplanner in eerste instantie meer iets vinden voor Amerikanen of een stel met een oneindig budget,...

Lees verder
Large_trieste_bruiloft

Genante bruiloft: 4 ‘missers’

Category_icon

Planning

0

Reacties

Jullie grote dag moet één groot feest worden. Toch zijn er wel eens momentjes op bruiloften waarvan je achteraf denkt 'dat hadden ze beter anders kunnen doen'. Omdat je dit graag wilt voorkomen waarschuwen wij vooraf!

Achteraf hebben mensen het liever over de hoogtepunten van hun grote dag dan over de minpunten. Logisch, maar een gewaarschuwd...

Lees verder

Het is nog maar een paar weken tot de bruiloft en het zweet breekt je uit. Is alles echt wel geregeld? Na maanden van oriënteren, plannen en boeken is het tijd voor de puntjes op de i. Keep calm. Het komt goed.

Maak je geen zorgen, er zijn inderdaad nog dingen die moeten gebeuren, maar je hoeft ze echt niet allemaal zelf...

Lees verder
Large_vertellen_dat_je_gaat_trouwen

Vertellen dat je gaat trouwen

Category_icon

Planning

0

Reacties

Hoera, jullie zijn verloofd! Het liefst zou je het van de daken willen schreeuwen. Begrijpelijk, maar overweeg nog even wat andere leuke manieren om jullie geweldige nieuws met iedereen te delen.

Nodig je dierbaren uit voor een etentje, bbq of feest ter ere van iets anders en maak als klap op...

Lees verder