Dark_loader
Artikelen in de categorie Foto & Video « Huwelijk

Artikelen in Foto & Video

Large_trouwfotograaf_ericsmeets

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Category_icon

Foto & Video

0

Reacties

Heel belangrijk op jullie trouwdag is de fotograaf. Hij of zij moet een leuke persoonlijkheid hebben, min of meer onopvallend te werk gaan en vooral foto's maken die bij jullie passen. Het hele plaatje moet dus kloppen.

Meteen de nummer één tip: bezuinig niet op een fotograaf. Hij of zij is één van de belangrijkste onderdelen van...

Lees verder
Large_fotodecoratie_trouwreportage

Accessoires bij bruidsshoot

Category_icon

Foto & Video

0

Reacties

Een trouwreportage is een tastbare blijvende herinnering van jullie huwelijksdag. Een dag waar je nog vaak aan terugdenkt, bladerend door jullie bruidsalbum. Daarnaast wordt er op de dag nog vaak een professionele fotoshoot gemaakt van jullie samen.

Het woord zegt het natuurlijk al het is een reportage, een verslag van jullie trouwdag. Belangrijke momenten als de ringwisseling,...

Lees verder
Large_fotofun

Fotofun op je bruiloft!

Category_icon

Foto & Video

0

Reacties

Foto's; als je gaat trouwen kun je er niet genoeg van hebben! Maar hoe krijg je, naast de chique, mooie foto's die je fotograaf maakt, ook de gekke, gezellige en feestelijke plaatjes van je gasten te pakken?

Het is al tijden een rage in Amerika. De Fotobooth! Je kent ze wel, die fotohokjes die op stations en...

Lees verder

Als je gaat trouwen is dat de dag van je leven. Je wil dat deze dag helemaal van jou is en dus ook erg speciaal. Je kunt dit doen door de fotograaf van tevoren om een aantal ideeën te vragen. Hieronder een aantal leuke ideeën voor jouw trouwfoto's!

1. Ga voor het klassieke zwart-en-wit! Dit is een echte klassieker en dat is niets voor niets. Deze foto blijft...

Lees verder

Je bruiloft vliegt voorbij, want “time flies when you’re having fun”. De ceremonie in de kerk, de ontvangst op locatie, samen foto’s maken en de knalfuif met vuurwerk als afsluiting van de dag. Voordat je het weet liggen deze prachtige momenten achter je en zijn het herinneringen in je hoofd geworden.

Pas na de bruiloft zie je jouw bruiloft door de ogen van de fotograaf die je bruiloft prachtig in beeld...

Lees verder
Large_trouwfoto_fotomozaiek

Maak je eigen fotomozaïek

Category_icon

Foto & Video

0

Reacties

Met het gratis fotomozaïek programma van MyMoza maak je in een mum van tijd zelf je eigen fotomozaïek van bijvoorbeeld je vrijgezellendag, trouwdag of huwelijksreis!

Van alle genodigden, het jawoord en het knalfeest maak je het bruidsportret. Alle waardevolle momenten kunnen worden samengevat in één...

Lees verder
Large_trouwfilm_state-of-dreaming

Al eens gedacht aan een trouwfilm?

Category_icon

Foto & Video

0

Reacties

Een videoreportage biedt bij uitstek de mogelijkheid om jullie trouwdag te herbeleven. Je voelt de zenuwen op het moment dat je elkaar die dag voor het eerst ziet en je voelt de emotie opnieuw bij het jawoord. State of Dreaming Films maakt een herinnering, die het dichtst bij de sfeer en emotie van jullie bruiloft komt.

Om jullie trouwfilm zo mooi mogelijk te maken, zijn er minimaal twee camera’s nodig. Daarom zijn er altijd twee filmmakers...

Lees verder

Jullie trouwlocatie is bekend, de datum staat vast, niemand houdt je tegen om alvast op zoek te gaan naar leuke fotolocaties voor op jullie grote dag. Ten slotte leg je op deze foto's jullie trouwdag vast voor later. Niet onbelangrijk dus!

Zorg allereerst voor een goede fotograaf, want het trouwalbum is voor altijd. Geef aan wat bij jullie past. Houden jullie...

Lees verder
Large_styled_weddingshoot_photo

Inspirerende styled weddingshoot

Category_icon

Foto & Video

3

Reacties

Liefde is altijd uniek en bijzonder! Om jullie trouwdag bijzonder te maken combineer je styling en creativiteit met het lef om beelden te laten maken die laten zien wie je bent om zo deze onvergetelijke ervaring keer op keer te kunnen herbeleven.

Iedereen heeft een eigen stijl en een eigen definitie van het woordje ‘romantisch’. Met deze styled shoot laten we graag...

Lees verder
Large_trouwen_bruidsfotograaf_stefanvogelzangfotografie

Kies de juiste bruidsfotograaf

Category_icon

Foto & Video

1

Reacties

De mooiste dag van je leven wil je natuurlijk regelmatig herbeleven. Voorkom hierbij teleurstellingen door in een vroeg stadium een professionele bruidsfotograaf vast te leggen. De volgende adviezen helpen je alvast een eindje op weg.

Voor een spontane reportage moet je kunnen vertrouwen op de vakbekwame fotograaf. Daarom is het belangrijk dat jullie een fotograaf...

Lees verder