Dark_loader
Artikelen in de categorie Leesvoer « Huwelijk

Artikelen in Leesvoer

Large_bruidsmagazine_huwelijk-in-drenthe

Inspirerend bruidsmagazine

Category_icon

Leesvoer

1

Reacties

Inspiratie voor jullie bruiloft kun je op verschillende manieren opdoen. Via internet natuurlijk, maar ook door het bezoeken van bruidsbeurzen of het lezen van trouwbladen. Want wat is er nu lekkerder dan lekker uitgezakt op de bank bladeren door een glossy bruidsmagazine.

Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om te trouwen op een andere locatie dan het gemeentehuis. Het provinciale bruidsmagazine 'Huwelijk...

Lees verder
Large_huwelijksgedichten_toon-hermans

Huwelijksgedichten - Toon Hermans

Category_icon

Leesvoer

1

Reacties

Toon Hermans was een groot kleinkunstenaar die naast vele oneman-shows ook vele gedichten en liedjes schreef. Een steeds terugkerend thema daarin is de liefde. 'Van de liefde wil ik zingen' bevat zijn mooiste liefdesteksten.

Voor wie op zoek is naar een inspirerend vers voor bijvoorbeeld op de trouwkaart of tijdens de ceremonie is Toon...

Lees verder
Large_trouwen_doe_je_zo_boek

Trouwen doe je zo!

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Op internet is heel veel informatie en inspiratie te vinden over bruiloften, maar omdat er zo veel is, zien aanstaande bruidsparen vaak door de bomen het bos niet meer. Zo ontstond het idee voor het boek 'Trouwen doe je zo!'.

Wat Michèle miste in al die informatie was de praktische kant van het organiseren van een bruiloft. Ruim 75% van...

Lees verder
Large_liefde_zo_doe_je_dat

Boek: Zó doe je dat - Liefde

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

De ondertitel van dit boek is: Alle onmisbare, overbodige en best wel handige dingen die je écht moet kunnen in de liefde. Best handig om te weten voordat je gaat trouwen natuurlijk. Ook (of misschien: juist) in de liefde kan het voorkomen dat je even niet weet hoe je moet doen wat je moet doen.

Denk maar eens aan: iemand versieren in de supermarkt (niet meer nodig), als een diva op hoge hakken lopen, met...

Lees verder
Large_boekjevoorjou

Boekje voor jou

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Boekje voor jou is het meest persoonlijke huwelijkscadeau. Dit boekje maak je zelf. Je kunt de tekeningen kiezen en de teksten aanpassen. Er is ruimte voor persoonlijke anekdotes, daarmee wordt het boekje super persoonlijk!

Het huwelijksboekje is een grappig geschenk voor het bruidspaar, maar het wordt ook regelmatig gegeven door het bruidspaar aan het bruidspersoneel....

Lees verder
Large_boek_hetnieuwetrouwen

Boek: Het nieuwe trouwen

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Na de verloving begint het bedenken, plannen en organiseren van een bruiloft. Waar de een al jarenlang droomt van de grote dag, heeft de ander geen flauw benul waar te beginnen. Het boek ‘Het nieuwe trouwen’ van Judith van Lent en Vivian Dony is er om verloofden op weg te helpen door de juiste vragen te stellen en te helpen bij het vinden van deze antwoorden. Met prachtige en inspirerende foto’s van Melissa Milis.

De trend van tegenwoordig is een bruiloft te organiseren die helemaal past bij het bruidspaar, en daarom hoeft geen bruiloft...

Lees verder
Large_onzebruiloftorganizer

Boek: Onze bruiloft organizer

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Het wordt zonder twijfel de mooiste dag van jullie leven. Maar bij de voorbereiding van een bruiloft komt natuurlijk heel wat kijken.

De locatie voor het feest, de gastenlijst, de uitnodigingen, de bruidsjurk, en ga zo maar door: de komende weken en...

Lees verder

Inspiratie voor het nuchtere bruidspaar Je zegt “ja” tegen elkaar, maar “nee” tegen een standaard bruiloft. Oldtimers, coverbands en partyboerderijen… het kan, maar het kan óók anders.

Wie de trouwdag echt naar eigen wens wil vormgeven, vindt in dit handzame boek veel handige tips. Zoals het zelf...

Lees verder
Large_bridesbible_interview

The Brides Bible

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Trouwplannen? Of is je beste vriendin net ten huwelijk gevraagd? The Bride’s Bible is de ultieme, onmisbare gids voor De Grote Dag. Huwelijk.nl sprak auteurs Elles Beijers & Hanneke Seesing.

Elles Beijers werkte jarenlang als human interest editor bij Glamour. Inmiddels is ze freelancer en schrijft ze voor o.a. Happinez,...

Lees verder
Large_trouwen_in_stijl

Boek: Trouwen in Stijl

Category_icon

Leesvoer

0

Reacties

Trouwers leggen graag hun persoonlijkheid in hun Grote Dag en werken een jaar lang aan 'hun' dag. Trouwen in Stijl helpt hen daarbij.

Alle stadia van de voorbereidingen tot het eigenlijke huwelijksfeest en honeymoon worden doorlopen: van de menukeuze en bruidskleding tot het huren...

Lees verder