Dark_loader
Artikelen in de categorie Trends & Tips « Huwelijk

Artikelen in Trends & Tips

Large_zomer_bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

We hebben al veel geschreven over trouwen in de zomer. Het is tenslotte het meest populaire jaargetijde om elkaar het jawoord te geven. Speciaal voor jullie hebben we de leukste zomerse ideeën nog eens op een rijtje gezet.

Zomerse barbecue Niets zo gezellig als een heerlijke barbecue met vrienden en familie, terwijl de zon langzaam onder gaat. Muziek...

Lees verder

Een van de leukste dingen van een trouwdag? Volgens sommigen is het die prachtige bruidsjurk waar ze de hele dag in mogen rondzwieren. Een fantastisch en feeëriek gevoel, dat kunnen we zeker beamen. Natuurlijk willen we dan ook dat dat kleedje er optimaal uitziet. Hoe bewaar je die bruidsjurk of dat trouwpak tot aan de trouw? En wat nadien: verzorgen en opbergen of toch maar weggeven? Er zijn heel wat mogelijkheden die de herinneringen stuk voor stuk eer aandoen.

Voor het opbergen op korte termijn (lees: enkele maanden) volstaat het om te kiezen voor een beschermhoes. Kies wel steeds...

Lees verder
Large_taarttopper_bruidstaart

Pronkstuk op jullie bruidstaart

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

De bruidstaart is het pronkstuk van menig patissier. Maar ook hobby bakkers vinden het vaak een leuke uitdaging om een bruidstaart van verschillende lagen te maken. Om de taart helemaal af te maken gebruik je zogenaamde bruidstaarttoppers.

Bruidstaarttoppers zijn poppetjes die bovenop de taart worden gezet. Vaak beelden ze een bruidspaartje uit, maar dit hoeft niet. Een...

Lees verder

Trouwen doe je meestal voor de eerste keer. De kans dat er iets niet helemaal lekker loopt, is daarom best aannemelijk. Hierbij vijf potentiële valkuilen waar je nu niet meer in zult trappen.

1) Je uiterlijk omgooien vlak voor de bruiloft Een frisse look voor de grote dag klinkt leuk, maar kan ook...

Lees verder
Large_bruidstaart_trends

Bruidstaarten trends

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Mode weet altijd een manier te vinden om ons leven in alle aspecten te infiltreren, van de kleur trui die we dragen tot de kleur die we onze keuken schilderen. Mode inspiratie begint op de catwalks van Milaan en New York and dwarrelt dan langzaam af tot in elk detail van onze samenleving op een subtiele manier. Voor taarten is het niet anders.

Van seizoen tot seizoen duiken er trends op die een weerspiegeling zijn van wat onze cliënten om zich heen zien...

Lees verder
Large_bruidsfotograaf_dianne_de_goeijen_trouwen_picknickmand_1

Lunchtijd op je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Foodtrucks, barbecue gerechten en luxe vijf gangen diners in allerlei categorieën, het ene klinkt nog beter dan het ander. Maar waarom ook niet eens uitgebreid lunchen op je bruiloft of er op uit met een goed gevulde picknickmand?

Lunchen op je grote dag is net even anders dan anders en je kunt zoveel uiteenlopende dingen bedenken voor de...

Lees verder
Large_schilderij_bruiloft_livepainting

Een live schilderij van je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Ben je op zoek naar een manier om jouw bruiloft nét even iets onverwachts mee te geven? Of wil je jullie mooiste dag op een originele manier vastleggen, naast de bruiloftsfoto’s? Of ben je zelf helemaal geen aanstaande bruid of bruidegom, maar wil je het stel graag een uniek en persoonlijk cadeau kunnen overhandigen?

In al deze bovenstaande gevallen vind je het perfecte geschenk op huwelijks-cadeau.nl: een schilderij van de bruiloft, dat ter plekke...

Lees verder
Large_fotodoos

Photobooth huren voor jullie bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

1

Reacties

Foto’s, foto’s en nog eens foto’s. We doen niet meer anders tijdens feestjes. Niet gek ook dat de photobooth weer helemaal hip is. Want wat is er leuker dan een (beschonken) selfie als aandenken aan een leuke avond? Juist, dat dachten ze bij Fotodoos ook. En dan niet zo’n halfdonker pixelig exemplaar op je smartphone, maar eentje die als een polaroid uit de photobooth komt.

Gebruik de Fotodoos op je bruiloft om gasten een uniek aandenken te geven. Iedere fotostrip bevat drie of vier foto's...

Lees verder
Large_trouwen_winter

Warme tips bij winters trouwen

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Hebben jullie gekozen voor een winterse bruiloft? Dan heb je de gezellige, donkere tijd en een goede sfeer al mee. Een klein nadeel is alleen die soms hardnekkige kou. Bij deze wat warme wintertips!

Zorg allereerst voor een behaaglijke trouwlocatie, eventueel met een kampvuur, fakkels of houtkorven buiten om bij op te warmen of...

Lees verder
Large_ziek_trouwdag

Gezond op je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Het is koud, de lucht is droog en er gaan nogal wat virussen rond op het moment, maar buiten dat is de winter wel een geweldig en sfeervol jaargetijde om te trouwen. Hoe blijf je gezond en fit met jouw bruiloft in het verschiet?

Her en der steken griepjes de kop op, maar met een rode neus van het snotteren op je eigen bruiloft...

Lees verder