Dark_loader
Artikelen in de categorie Trends & Tips « Huwelijk

Artikelen in Trends & Tips

Large_trouwen_winter

Warme tips bij winters trouwen

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Hebben jullie gekozen voor een winterse bruiloft? Dan heb je de gezellige, donkere tijd en een goede sfeer al mee. Een klein nadeel is alleen die soms hardnekkige kou. Bij deze wat warme wintertips!

Zorg allereerst voor een behaaglijke trouwlocatie, eventueel met een kampvuur, fakkels of houtkorven buiten om bij op te warmen of...

Lees verder
Large_ziek_trouwdag

Gezond op je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Het is koud, de lucht is droog en er gaan nogal wat virussen rond op het moment, maar buiten dat is de winter wel een geweldig en sfeervol jaargetijde om te trouwen. Hoe blijf je gezond en fit met jouw bruiloft in het verschiet?

Her en der steken griepjes de kop op, maar met een rode neus van het snotteren op je eigen bruiloft...

Lees verder
Large_trouwen_regen_we-capture

Trouwen in weer en wind

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Niemand zit te wachten op extreem weer op zijn of haar bruiloft, maar gelukkig kun je je bijna overal tegen wapenen.

Trouwen met heel warm, heel koud, heel nat of stormachtig weer, het is niet meer zo ver gezocht als je...

Lees verder
Large_funnymagazines

Aloude trouwkrant in glossy jasje

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Heel herkenbaar: je beste vriend of vriendin of een familielid gaat trouwen en je wilt tijdens de bruiloft iets ludieks doen. Stukjes en de grappig bedoelde trouwkranten zijn zo 20e eeuw. Je eigen glossy is meer iets van deze tijd. Bookadoo introduceert Funnymagazines: hilarische ‘over de top’ glossy’s waarin bijvoorbeeld de bruid of bruidegom de hoofdrol speelt.

De magazines zijn verkrijgbaar met verschillende thema's voor mannen en vrouwen en zijn in realistische magazinestijl opgemaakt. Funnymagazines bevatten naast een unieke...

Lees verder

Foto’s maken een mooie aanvulling op de herinneringen van jullie bruiloft. Op de dag zelf hebben jullie als bruidspaar het natuurlijk ontzettend druk en is er wellicht te weinig tijd om alles goed in jullie op te nemen en te bewonderen. Om ervoor te zorgen dat elk moment wordt vastgelegd, en jullie na afloop letterlijk kunnen terugblikken op een mooie dag, is één fotograaf niet genoeg.

De officiële bruidsfotograaf kan niet op alle plaatsen tegelijk zijn, en wanneer jullie dan toch elk moment willen vastleggen voor...

Lees verder
Large_bruidsfotograaf_dianne_de_goeijen_trouwen_picknickmand_1

Lunchtijd op je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Foodtrucks, barbecue gerechten en luxe vijf gangen diners in allerlei categorieën, het ene klinkt nog beter dan het ander. Maar waarom ook niet eens uitgebreid lunchen op je bruiloft of er op uit met een goed gevulde picknickmand?

Lunchen op je grote dag is net even anders dan anders en je kunt zoveel uiteenlopende dingen bedenken voor de...

Lees verder

Het is natuurlijk de bedoeling dat de bruid en de bruidegom de show stelen tijdens hun bruiloft. Dat betekent echter niet, dat jij als gast er niet ook op je best uit mag zien. Sterker nog, het kan best weleens goed uitpakken als je er gewoon mooi en verzorgd uitziet. De vraag is dan natuurlijk hoe je dat het best aanpakt.

Dat ligt aan verschillende dingen. Zo kan het feestelijke echtpaar bijvoorbeeld een dresscode hebben. Ook ligt het er aan waar...

Lees verder
Large_trouwbelofte_reinedevries

Schrijf je eigen trouwbelofte

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Persoonlijker kan haast niet. Je eigen tekst op jullie dag, tijdens dat grote moment met al jullie dierbaren. Een eigen trouwbelofte voorlezen is speciaal, onvergetelijk en ook best wel stoer!

Lijkt het schrijven van een trouwbelofte jou moeilijk? Begin gewoon! Pak pen en papier (of een toetsenbord) en stel jezelf...

Lees verder

Stoffig, saai en hopeloos ouderwets? Helemaal niet! De bruiloft van vandaag is niet langer vastgeketend aan allerlei traditionele vormen en vereisten. Je hebt dus de vrijheid om jouw bruiloft te vieren op een manier die helemaal past bij de unieke persoonlijkheden van jezelf en jouw partner.

Maar met die vrijheid komt ook een hoop extra stress: hoe moet je nou een bruiloft in elkaar zetten die...

Lees verder
Large_herdenken_bruiloft

Dierbaren herdenken op je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Een bruiloft is een bijzondere en vrolijke gebeurtenis, maar kan ook heel dubbel zijn, wanneer een overleden dierbare wordt gemist. Daarom is het extra mooi als de herinnering aan deze persoon een speciaal plekje krijgt op jullie bruiloft.

Missen jullie een familielid, vriend of vriendin op de grote dag? Je kunt natuurlijk een foto neerzetten, hem of haar...

Lees verder