Dark_loader
Artikelen in de categorie Trends & Tips « Huwelijk

Artikelen in Trends & Tips

Trouwen doe je meestal voor de eerste keer. De kans dat er iets niet helemaal lekker loopt, is daarom best aannemelijk. Hierbij vijf potentiële valkuilen waar je nu niet meer in zult trappen.

1) Je uiterlijk omgooien vlak voor de bruiloft Een frisse look voor de grote dag klinkt leuk, maar kan ook...

Lees verder
Large_bruidstaart_trends

Bruidstaarten trends

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Mode weet altijd een manier te vinden om ons leven in alle aspecten te infiltreren, van de kleur trui die we dragen tot de kleur die we onze keuken schilderen. Mode inspiratie begint op de catwalks van Milaan en New York and dwarrelt dan langzaam af tot in elk detail van onze samenleving op een subtiele manier. Voor taarten is het niet anders.

Van seizoen tot seizoen duiken er trends op die een weerspiegeling zijn van wat onze cliënten om zich heen zien...

Lees verder
Large_bruidsfotograaf_dianne_de_goeijen_trouwen_picknickmand_1

Lunchtijd op je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Foodtrucks, barbecue gerechten en luxe vijf gangen diners in allerlei categorieën, het ene klinkt nog beter dan het ander. Maar waarom ook niet eens uitgebreid lunchen op je bruiloft of er op uit met een goed gevulde picknickmand?

Lunchen op je grote dag is net even anders dan anders en je kunt zoveel uiteenlopende dingen bedenken voor de...

Lees verder
Large_schilderij_bruiloft_livepainting

Een live schilderij van je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Ben je op zoek naar een manier om jouw bruiloft nét even iets onverwachts mee te geven? Of wil je jullie mooiste dag op een originele manier vastleggen, naast de bruiloftsfoto’s? Of ben je zelf helemaal geen aanstaande bruid of bruidegom, maar wil je het stel graag een uniek en persoonlijk cadeau kunnen overhandigen?

In al deze bovenstaande gevallen vind je het perfecte geschenk op huwelijks-cadeau.nl: een schilderij van de bruiloft, dat ter plekke...

Lees verder
Large_fotodoos

Photobooth huren voor jullie bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

1

Reacties

Foto’s, foto’s en nog eens foto’s. We doen niet meer anders tijdens feestjes. Niet gek ook dat de photobooth weer helemaal hip is. Want wat is er leuker dan een (beschonken) selfie als aandenken aan een leuke avond? Juist, dat dachten ze bij Fotodoos ook. En dan niet zo’n halfdonker pixelig exemplaar op je smartphone, maar eentje die als een polaroid uit de photobooth komt.

Gebruik de Fotodoos op je bruiloft om gasten een uniek aandenken te geven. Iedere fotostrip bevat drie of vier foto's...

Lees verder
Large_trouwen_winter

Warme tips bij winters trouwen

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Hebben jullie gekozen voor een winterse bruiloft? Dan heb je de gezellige, donkere tijd en een goede sfeer al mee. Een klein nadeel is alleen die soms hardnekkige kou. Bij deze wat warme wintertips!

Zorg allereerst voor een behaaglijke trouwlocatie, eventueel met een kampvuur, fakkels of houtkorven buiten om bij op te warmen of...

Lees verder
Large_ziek_trouwdag

Gezond op je bruiloft

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Het is koud, de lucht is droog en er gaan nogal wat virussen rond op het moment, maar buiten dat is de winter wel een geweldig en sfeervol jaargetijde om te trouwen. Hoe blijf je gezond en fit met jouw bruiloft in het verschiet?

Her en der steken griepjes de kop op, maar met een rode neus van het snotteren op je eigen bruiloft...

Lees verder
Large_trouwen_regen_we-capture

Trouwen in weer en wind

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Niemand zit te wachten op extreem weer op zijn of haar bruiloft, maar gelukkig kun je je bijna overal tegen wapenen.

Trouwen met heel warm, heel koud, heel nat of stormachtig weer, het is niet meer zo ver gezocht als je...

Lees verder
Large_funnymagazines

Aloude trouwkrant in glossy jasje

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Heel herkenbaar: je beste vriend of vriendin of een familielid gaat trouwen en je wilt tijdens de bruiloft iets ludieks doen. Stukjes en de grappig bedoelde trouwkranten zijn zo 20e eeuw. Je eigen glossy is meer iets van deze tijd. Bookadoo introduceert Funnymagazines: hilarische ‘over de top’ glossy’s waarin bijvoorbeeld de bruid of bruidegom de hoofdrol speelt.

De magazines zijn verkrijgbaar met verschillende thema's voor mannen en vrouwen en zijn in realistische magazinestijl opgemaakt. Funnymagazines bevatten naast een unieke...

Lees verder

Foto’s maken een mooie aanvulling op de herinneringen van jullie bruiloft. Op de dag zelf hebben jullie als bruidspaar het natuurlijk ontzettend druk en is er wellicht te weinig tijd om alles goed in jullie op te nemen en te bewonderen. Om ervoor te zorgen dat elk moment wordt vastgelegd, en jullie na afloop letterlijk kunnen terugblikken op een mooie dag, is één fotograaf niet genoeg.

De officiële bruidsfotograaf kan niet op alle plaatsen tegelijk zijn, en wanneer jullie dan toch elk moment willen vastleggen voor...

Lees verder