Dark_loader
Artikelen in de categorie Bruidsaccessoires « Huwelijk

Artikelen in Bruidsaccessoires

Waar de bruidegom vroeger kon kiezen uit enkele maatpakken, is die keuze tegenwoordig een stuk ruimer geworden. Naast het standaard maatpak zijn er intussen zoveel varianten en deden ook hippe en moderne stijlen hun intrede. Deze evolutie heeft natuurlijk ook invloed gehad op de schoenkeuze die hierdoor een stuk ingewikkelder werd. Welke schoenen je moet kiezen?

Die vraag kunnen wij niet lukraak voor jou beantwoorden. Dat is nu eenmaal afhankelijk van verschillende factoren. Wel kunnen wij...

Lees verder
Large_haaraccessoires

Bloemen in je haar

Category_icon

Bruidsaccessoires

1

Reacties

Een van de bruidsmodetrends is bloemenprints. 3D bloemen van verschillende stoffen en kantsoorten. Met de juiste haarsieraden maak je je trouwdag helemaal bloemig.

Op jullie trouwdag wil je er op je er stralend uitzien! JwelU / Silly Stuff heeft voor jou prachtige haarsieraden...

Lees verder
Large_bruidssieraden_trouwringen

Bruidssieraden die je met trots zal dragen

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

De mooiste dag uit je leven. Dat hoort een bruiloft te zijn. Om een bruiloft te hebben waarbij iedereen wegdroomt, is het natuurlijk belangrijk om er op je allermooist uit te zien.

Wanneer je de bruidsjurk hebt uitgezocht is het tijd om bijpassende sieraden uit te zoeken zodat het geheel een mooi...

Lees verder
Large_bruidsaccessoires_nadine-de-ruiter

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

De trouwkleding is het middelpunt, de sieraden en accessoires vullen het aan. De juiste accessoires completeren jouw bruidsjurk of trouwpak en maken jouw look helemaal af. Als een lijst om een schilderij.

Het type accessoire, hangt af van de stijl en kleur van je trouwoutfit en de trouwerij zelf. Probeer tijdens het...

Lees verder
Large_shoepassion_herenschoenen

Passende schoenen bij je trouwpak

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

Niet alleen de bruid, ook de bruidegom wil met de juiste schoenen in het huwelijksbootje stappen. Schoenen kunnen een trouwpak helemaal afmaken. Bij een bruiloft staat natuurlijk de bruid in het middelpunt. De bruidegom begeleidt haar met klasse, maar hij mag haar niet de show stelen.

Daarom is de klassieke schoen voor de bruidegom elegant, voornaam en eerder terughoudend qua kleur en vorm. Maar welke herenschoenen...

Lees verder
Large_bruidssieraden_nadinederuiterfotografie

Schitteren met bruidssieraden

Category_icon

Bruidsaccessoires

1

Reacties

Sieraden en accessoires kunnen jouw look als bruid net dat beetje extra geven. De juiste sieraden maken je outfit af en dat geldt zeker ook voor je trouwjurk. Kijk goed naar je jurk. Welke sieraden passen erbij en wat is minder geschikt? Pas je sieraden dan ook altijd samen met je jurk.

De trouwjurk is het middelpunt, de sieraden vullen het aan. Overdrijf dan ook niet, zeker als je voor kleurige sieraden...

Lees verder
Large_bruidshoed_trouwkleding

Een hoed op je bruiloft

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

Veel mensen denken bij een hoed aan oude cowboyfilms of Prinsjesdag, maar er is meer! Een mooie hoed kan namelijk heel chique zijn en je trouwoutfit net dat beetje extra geven.

Naast de sluier zie je het niet zoveel meer, hoofddeksels op een bruiloft. Maar een mooie hoed of een groot...

Lees verder
Large_bruidsparaplu_trouwdag_regen

Bruidsparaplu's niet vergeten

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

Nergens ter wereld wordt zoveel gesproken over het weer als in Nederland. Maar wat wil je ook. Het is immers altijd maar weer de vraag wat voor weer het wordt. Een bruidsparaplu is dan zeker ook geen overbodige luxe.

Gespannen hou je Buienradar de hele dag in de gaten. Je hoopt natuurlijk dat het jullie trouwdag zonnig en droog...

Lees verder
Large_bruidsmeisje_sieraden_kaya

Bruidsmeisje Sieraden, laat haar stralen!

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

Kleine bruidsmeisjes voelen zich vaak een mini-bruidje, voor haar is jullie dag natuurlijk ook heel speciaal. Laat haar stralen met een glanzend parelarmbandje met een lief roosje. Of wat dacht je van een .925 zilveren infinity sieraad in luxe wensdoosje.

Helemaal bijzonder: voor mama, oma of tante hebben we bijpassende armbandjes ontworpen, hoe lief is dat? Bekijk de speciale Bruidsmeisje...

Lees verder
Large_ringkussen

Ringkussentje voor hét moment

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

Meestal gebeurt het uitwisselen van de trouwringen tijdens de burgerlijke huwelijksceremonie, maar je kan er ook voor kiezen de ringen in de kerk om elkaars vingers te schuiven.

Hoe jullie trouwdag er verder ook uit ziet, de trouwceremonie is hét moment waarop jullie volmondig 'ja' tegen elkaar zeggen....

Lees verder