Trouwen bij Pangea Travel « Huwelijk

Pangea Travel

Jansbuitensingel 29
6811 AD Arnhem

026 3707511
info@pangeatravel.nl
www.pangeatravel.nl

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Bij PANGEA Travel ben je aan het juiste adres! Met onze huwelijksreizen creëer je samen onvergetelijke herinneringen op de meest idyllische bestemmingen, van paradijselijke stranden op de Malediven tot de meest romantische diners bij zonsondergang in Tanzania. Of geniet van een heerlijk ontbijt in het zwembad met uitzicht op de rijstvelden of de jungle van Bali.
Huwelijksreizen van Pangea Travel

Laat ons de stress van het plannen wegnemen en vertrouw op onze ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van unieke verre reizen, bekroond met de titel 'Beste Reisorganisatie 2024'. Bij PANGEA Travel bieden wij een scala aan unieke huwelijksreizen die volledig op maat kunnen worden gemaakt door onze ervaren reisexperts. Wat is jouw ideale droomreis?

Jouw huwelijksreis naar de Filipijnen

De Filipijnen zijn al jaren een populaire bestemming als huwelijksreis. Wij snappen wel waarom! Uitgestrekte witte zandstranden, een helderblauwe zee, verlaten baaitjes, romantische accommodaties en ga zo nog maar even door. Tijdens deze rondreis bezoeken jullie uiteraard enkele bekende plekken, zoals de hoofdstad Manila, de ‘Chocolate Hills’ en de spookdiertjes (tarsiers) op Bohol en het eiland Cebu. Maar speciaal voor deze huwelijksreis zijn de eilanden Boracay en Miniloc opgenomen. Boracay heeft één van de mooiste stranden van de Filipijnen, mét ook nog eens extreem helderblauw water. Op het kleine eilandje Miniloc is slechts één accommodatie; de perfecte locatie om jullie kersverse huwelijk met veel romantiek en privacy te vieren! Naast genieten van elkaar kun je hier vandaan ook de prachtige Bacuit Archipel verkennen.
Huwelijksreis naar Filipijnen

Jouw huwelijksreis naar Tanzania en Zanzibar

Duik in een droomhuwelijksreis door Tanzania en Zanzibar! Verken samen met een privéchauffeur de beroemde safarigebieden, waarbij jullie verblijven in exclusieve, kleinschalige premium camps inclusief maaltijden en drankjes. Tussen de safari's door kunnen jullie ontspannen bij het zwembad en genieten van romantische diners, misschien zelfs onder een prachtige sterrenhemel. De reis eindigt op het tropische eiland Zanzibar, waar een intiem resort met speciale honeymoon-extra's op jullie wacht.
Huwelijksreis naar Tanzania

Jouw huwelijksreis op maat

Of je nu droomt van exotische stranden, betoverende steden of avontuurlijke trektochten, wij zorgen ervoor dat jouw huwelijksreis tot in de puntjes verzorgd is. Laat ons samen met jou de reis van jouw dromen creëren en maak van jouw huwelijksreis een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact op en laat ons jou helpen bij het realiseren van jouw unieke droomreis op maat. Ontdek ons volledige aanbod aan huwelijksreizen op onze website.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven