Bruiloft met een snufje glamour « Huwelijk

Bruiloft met een snufje glamour

Een enorme locaties, een haute cuisine diner en exclusieve decoratie, sommige dingen lijken alleen weggelegd voor een celebrity. Toch kun je ook zonder mega budget glamour in je bruiloft terug laten komen.

Uitnodiging

Een witte, niet te drukke uitnodiging met stijlvolle zilveren of gouden letters zorgt al gauw voor een wauw-effect. Maak de kaart dicht met mooi lint en je chique look is klaar. Je kunt in deze stijl ook naamkaartjes, bedankjes en een menu-kaart laten maken.

Aankleding

Op iedere locatie kun je gaan voor een grootse uitstraling met sfeervolle verlichting, een opvallend centerpiece en schitterend tafellinnen, kristallen glazen en bloemen. Gebruik kleuren als goud, ivoor, zilver of wit en je creëert al gauw een glamour look.
Tafeldecoratie bruiloft

Denk daarnaast aan een indrukwekkend entree met een limousine, een koets met paarden of (indien mogelijk) een helikopter of luxe boot. Ook als afsluiter kun je groots denken. Misschien een lichtshow of vuurwerk? Je kunt trouwens ook prima één onderdeel uitkiezen dat jullie belangrijk vinden en daarin extra investeren. Bijvoorbeeld die koets met paarden of die sterrenhemel als decoratie.

Wat de trouwjurk betreft, is er niet één soort glamour jurk. Zoek de trouwjurk waarin jij straalt en de glamour volgt vanzelf. Zorg wel voor wat blingbling door middel van mooie, stijlvolle sieraden.

Tip! De juiste weddingplanner kan jou precies vertellen wat luxe oogt en wat net te veel is. Hulp van een weddingplanner kan dus echt een aanrader zijn.

Diner

Ga je voor vis, vlees, of kleine exclusieve gerechtjes? Eigenlijk zijn de meeste mooi opgediende diners met flink wat gangen en een goed glas champagne al best wel luxe, toch? Lekker genieten van wat jullie lekker vinden op die prachtig gedekte tafels dus!

Door Rinske van Rootselaar

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde bedrijven