Trouwen bij Claire Weddings & Events « Huwelijk

Claire Weddings & Events

Baarsstraat 1
5706 CJ Helmond

06 14341995
info@claireweddingsandevents.nl
www.claireweddingsandevents.nl

Een heldere kijk op jullie bruiloft

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en gaan in het huwelijksbootje stappen. Dit is een erg leuke, spannende maar ook ontzettend drukke tijd. Voor sommige bruidsparen iets te druk waardoor ze de gehele of deels van de bruiloft uitbesteden aan een wedding planner.

Claire Weddings & Events richt zich op het organiseren van unieke en luxe bruiloften. Wij helpen jullie om de mooiste dag van jullie leven te creëren die boven alle verwachtingen uitstijgen. Uniek, stijlvol, persoonlijk en liefdevol zijn de sleutelwoorden voor iedere bruiloft die Claire Weddings & Events neerzet.
Weddingplanner Helmond

De belangrijkste sleutel van iedere bruiloft is de liefde. Dit is dan ook precies wat wij willen benadrukken gedurende de gehele dag (of dagen). Het plannen van een bruiloft is niet het enige wat wij zullen doen, wij zullen er ook voor zorgen dat er een geweldige sfeer hangt waar jullie gasten nog jaren over na zullen praten. Onze passie is het creëren van het WOW-effect en wij doen er ook alles aan om dit te realiseren.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_bruiloft_uitstellen_coronavirus

Trouwdag uitstellen door Coronavirus

Large_met_veel_liefde_trouwbeurs_brabant

14 juni: Met veel Liefde Bergen op Zoom

Large_weddingster_blog_trouwen_huwelijk

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Large_inspiratie_bruiloft_floorfoto

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven