Trouwen bij Fiori di Rose « Huwelijk

Fiori di Rose

Plein 1946 2
6862 DV Oosterbeek

026 3790882
info@fioridirose.nl
www.fioridirose.nl

Het Bruidsboeket

...al eeuwenlang een iconisch onderdeel van de trouwceremonie. Wij vinden dan ook dat het bruidsboeket niet alleen je liefde, maar vooral ook jouw persoonlijkheid moet onderstrepen. Daarom bekijken we eerst samen welke bloemen en kleuren het beste bij je passen. Daarna pas komt de vorm en stijl van het boeket aan de orde. Uiteindelijk zullen al deze onderdelen elkaar versterken en samenkomen in een prachtig boeket.Fiori di Rose

Corsages

De warme familie- en vriendschapsbanden worden gesymboliseerd met de corsages. Daarom kunnen deze niet op zichzelf staan. En dat geldt natuurlijk ook voor de pols- en haar-corsages en de boeketjes voor de bruidsmeisjes. Door kleuren, bloemen en stijl te herhalen, verbinden wij deze verschillende onderdelen op subtiele wijze en verwijzen zij met elkaar naar het boeket van de bruid.

Trouwlocatie

Ook de trouwlocatie kunnen wij volledig aankleden. Dat kan in de vorm van een paar opvallende bloemstukken, maar wij kunnen ook de complete aankleding en styling verzorgen. Uiteraard passend bij de sfeer van de locatie – zowel binnen als buiten. Zo genieten jij en jullie gasten nog meer van de mooiste dag van je leven.Bruidsboeket Fiori di Rose

Altijd persoonlijk

Kom naar onze winkel om jouw persoonlijke stijl en bijpassende bloemen te bespreken. Vaak weten wij al snel wat er bij je past. En anders bevatten onze fotoboeken genoeg voorbeelden om inspiratie op te doen.

“Wat een prachtig werk heeft Fiori di Rose geleverd! Ze hebben voor ons het bruidsboeket, de corsage en de aankleding van de ceremonieplek geleverd en verzorgd.. Zeer vakkundig en professioneel! Werkelijk schitterende bloemstukken en aankleding!”

Fotocredits: Cheeseworks, Mon et Mine, Ik trouw van jouw, Nienke van Denderen

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Tasje van bloemen

Tafeldecoratie op je bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

Gerelateerde bedrijven