Trouwen bij Plakkunst Trouwdecoratie « Huwelijk

Plakkunst Trouwdecoratie

Jacobus Spijkerdreef 242
2132 PZ Hoofddorp

023 3690018
info@plakkunst.nl
www.plakkunst.nl

Maak je bruiloft compleet met Plakkunst

Creëer een bruiloft om nooit te vergeten! Met de trouwdecoraties van Plakkunst geven jullie een persoonlijke en originele draai aan jullie bruiloft. Laat jullie namen, trouwdatum of een persoonlijk gedichtje in de ontwerpen van de trouwdecoraties verwerken, waarmee de decoraties intiem maar vooral uniek worden.
Trouwauto Decoratie

Verras de gasten in de ontvangsthal met prachtige levensgrote banners, met een persoonlijke boodschap of gedicht. Je maakt de styling helemaal af met de details: laat jullie initialen terugkomen op de wijnflessen, sfeerverlichting en de dansvloer. Zo zorgen jullie voor een dag waar de gasten ongetwijfeld nog lang over napraten!

Trouwauto decoratie 

Een rijdende romantische eyecatcher!  Met de trouwauto decoratie van Plakkunst begint het feest meteen als de trouwauto aankomt. Laat jullie namen, trouwdatum of een persoonlijk gedicht in de trouwdecoratie stickers verwerken en plak deze op de trouwauto. Een persoonlijke uitstraling aan jullie bruiloft geven is nog nooit zo makkelijk geweest door de verwijderbare trouwdecoratiestickers van Plakkunst.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Large_zomer_bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_huwelijksreis_afrika_madagascar

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Gerelateerde bedrijven