Trouwen bij Ilse van Es Bloemenatelier « Huwelijk

Ilse van Es Bloemenatelier

Rijkebuurtweg 3
4354 SE Vrouwenpolder

06 51783563
info@ilsevanesbloemenatelier.nl
www.ilsevanesbloemenatelier.nl

Bloemen horen bij iedere bruiloft

Gaan jullie trouwen? Met alle liefde kan ik jullie bruiloft aankleden. Van bruidsboeket tot tafeldecoratie; helemaal naar jullie wens. Alles perfect tot in detail op elkaar afgestemd.

Jullie bruiloft is waarschijnlijk een droom die uitkomt. Op zo’n dag moet alles van a tot z kloppen. Het kiezen van het perfecte bruidsboeket en bijpassende bloemstyling maken het verschil tussen net wel of net niet. Bloemen zorgen voor een persoonlijke touch en geven het geheel een unieke en vrolijke uitstraling. Ze geven een dosis kleur en sfeer en zorgen voor een feel good vibe.
Ilse van Es Bruidsbloemwerk Zeeland

Bruidswerk op maat

Mijn naam is Ilse van Es: een echte bloemist met pit en power die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Spreekt dit jullie aan? Dan ben ik denk ik de geschikte bloemist om jullie bruiloft te stylen met bloemen. Op mijn website vinden jullie een aantal bruidsarrangementen met de meest favoriete items die niet mogen ontbreken op jullie bruiloft. Alle pakketten worden op maat en naar eigen wensen, stijl en kleuren samengesteld. Met bloemen die passen bij wie jullie zijn, jullie wensen en natuurlijk bij jullie bridal look.
Bloemstyliste Ilse van Es

Volop genieten van jullie dag

Op jullie bruiloft hoeven jullie zelf natuurlijk niks te doen. We brengen de bloemen decoraties naar de locatie, we zetten het neer stylen het af en de volgende dag halen we het ook weer op. Wij ontzorgen jullie zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van jullie prachtige dag.

Dus zijn jullie op zoek naar een uniek, stijlvol en trendy bruidsboeket of naar bloemenstyling op maat, neem dan eerst eens een kijkje op mijn website.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Tasje van bloemen

Tafeldecoratie op je bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

Gerelateerde bedrijven