Trouwen bij Bruidsstudio Robin « Huwelijk

Bruidsstudio Robin

Nieuwestad 36
8911 CT Leeuwarden

06 15446171
info@bruidsstudiorobin.nl
www.bruidsstudiorobin.nl

‘Get ready for the best bridal experience ever, girls!’

Hi! Ik ben Robin, de trotse eigenaresse van Bruidsstudio Robin, dé hotspot voor bruiden met een unieke stijl. Als jonge onderneemster en liefhebber van alles wat met bruiloften te maken heeft, heb ik mijn passie omgezet in een waanzinnige bruidswinkel.Bruidsstudio Robin bruidsmode friesland

Bij Bruidsstudio Robin draait alles om jou en jouw persoonlijke stijl. Geen standaard trouwjurken hier! We hebben een prachtige collectie samengesteld met merken zoals Pronovias, Maggie Sottero en Nicole Milano. Deze topmerken weten precies hoe ze bruiden moeten laten stralen op hun grote dag, en ik ook!

Eerlijk advies

Bij ons draait het niet alleen om de jurk, maar ook om de hele ervaring. Daarom bieden we privé passessies aan, waarbij je alle aandacht krijgt die je verdient. Samen met een ervaren styliste gaan we op zoek naar dé jurk die jouw persoonlijkheid en eigenheid weerspiegelt. We luisteren naar jouw wensen, inspiratie en dromen, en vertalen dit naar de perfecte bruidsjurk.Bruidsmode Friesland Bruidsstudio Robin

In mijn winkel hangt een relaxte en gezellige sfeer. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar eerlijk advies en een warme ontvangst. Ik wil dat je je op je gemak voelt en kunt genieten van het kiezen van jouw droomjurk.

Dus, ben jij een bruid met een eigenzinnige stijl en wil je schitteren op je trouwdag? Kom dan langs bij Bruidsstudio Robin! Samen zorgen we ervoor dat je straalt in de perfecte jurk die jouw verhaal vertelt. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en jouw trouwavontuur te beginnen!

XoXo Robin

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven