Dark_loader
Trouwen bij PUUR ZEE / Hotel Villa de Klughte « Huwelijk
Staticmap?center=52.4905445,4.5910542&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=52.4905445,4

PUUR ZEE / Hotel Villa de Klughte

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee

0251 374304
hotel@puurzee.nl
www.puurzee.nl


Let’s Get Married !

Dromen is echt heerlijk. En zeker als het gaat om de mooiste dag van je leven. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten. Een bruiloft kan bij ons op veel verschillende manieren worden uitgevoerd.

Juist omdat het zo persoonlijk is willen we je graag helpen de echte “dag van je leven” te creëren en daarom gebruiken we geen standaard arrangementen maar bespreken we maatwerk.
Trouwlocatie Wijk aan Zee

Huwelijksceremonie

PUUR ZEE / Hotel Villa de Klughte is trouwlocatie van de gemeente Beverwijk. En dus kun je de ceremonie bij ons laten verzorgen. De Ambtenaar van de Burgerlijke stand komt gewoon naar je toe! Bij mooi weer kunnen jullie het jawoord geven op ons Lounge terras bij het zwembad. Helaas schijnt de zon niet altijd. In dat geval bouwen ons restaurant om tot fraaie trouwzaal. De capaciteit is om en nabij 55 personen. De buitenruimte is iets groter.

Receptie

Wil je een receptie? Met heerlijke wijnen, super bitterballen en alleen hapjes die je zelf lekker vind?  Mooi dineren met ons 4- 5 gangenmenu of liever een “Walking dinner” met spannende kleine gerechten. Of ons Bistromenu met b.v. Hollandse garnalen en een mooie tournedos. Ons bedrijf is veelzijdig en in handen van Meesterkok Imko Binnerts en chefs Milco en Perry Peltenburg wordt iedere maaltijd feest!
Trouwlocatie Wijk aan Zee

Feestavond

Wil je een mooie feestavond? Met uitgebreide snacks en misschien zelfs wel een lekkere oester?  De restaurantcapaciteit is 70 personen. Is het gezelschap groter dan kunnen we onze Bar & Bistro (50 plaatsen) als extra ruimte gebruiken. Bruiloften met levende muziek kunnen uitsluitend worden verzorgd als ook alle kamers worden gereserveerd.

We beschikken over 12 romantische kamers en ons Villaatje, de bruidssuite, totaal 13 kamers.

Dit is maar een korte omschrijving van onze opties. Bel ons even voor een rondleiding en een informatief gesprek.

Gerelateerde bedrijven