Trouwen bij Het Compagnietheater « Huwelijk

Het Compagnietheater

Kloveniersburgwal 50
1012 CX Amsterdam

020 5205310
sales@compagnietheater.nl
www.compagnietheater.nl

Het jawoord geven in het Compagnietheater 

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere plek aan de grachten van Amsterdam? Een pand met een rijke historie en een culturele functie? Het Compagnietheater met haar stoere, strakke en warme uitstraling ontvangt jullie graag.Het Compagnietheater

Het Compagnietheater is de locatie waar vroeger de Lutherse Gemeente haar plek vond en waar tegenwoordig jonge makers de ruimte krijgen hun kunsten te vertonen. Het pand werd eind jaren ‘90 verbouwd waarbij traditionele elementen, zoals de onbehandelde houten pilaren, zijn behouden.

Officiële trouwlocatie in hartje Amsterdam

De Zuilenzaal op de begane grond waar de zonnestralen het pand binnenvallen is bij uitstek de meest romantische plek van het pand, perfect voor uw ceremonie. Het cafe waar de bruidstaart kan worden aangesneden is een intieme ruimte met een huiselijke sfeer.

Ons personeel is expert van de locatie en heeft veel ervaring met huwelijken en evenementen, graag denken wij met jullie mee om het een onvergetelijke en zorgeloze dag te maken. Wij nodigen jullie van harte uit om zelf de sfeer te proeven tijdens een rondleiding onder het genot van een verse kop koffie of thee.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_in_noord-holland_huwelijk_bruidsmagazine

Trouwen in Noord-Holland

Large_trouwen_amsterdamse_grachten

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Gerelateerde bedrijven