Trouwen bij Omni Mobilae « Huwelijk

Omni Mobilae

Berkendijk 10
8141 RD Heino

0572 355876
info@omnimobilae.nl
www.omnimobilae.nl

Omni Mobilae, trouwen middenin de Sallandse bossen

Onze ongedwongen huiselijke sfeer zorgt gegarandeerd voor een intiem en zeer bijzonder moment samen met familie en vrienden. Zomers op het sfeer- volle lounge terras of midden in het bos en in de winter bij een heerlijk warm kacheltje.Trouwlocatie Omni Mobilae

Receptie houden bij “Het geheimpje van Raalte”

Onze locatie wordt vaak “Het geheimpje van Raalte” genoemd! Gezellig, lounge, vrolijk en ongedwongen. Het terras is met diverse houtmaterialen opgebouwd. De heerlijke zachte kussens zorgen ervoor dat je zowel kunt loungen als gewoon zitten.

Achtergrondmuziek, uitkijk over de landerijen middenin de Sallandse bossen. Een ongedwongen en sfeervolle plek voor een receptie! Ontvangen worden met een heerlijke kop koffie en thee met een petit four of stoer Omni gebak, verwend worden met lekker warme hapjes en natuurlijk onze huiselijke bar voor de nodige (alcoholische) versnaperingen!

Alles is mogelijk en bespreekbaar!Trouwlocatie Omni Mobilae

Een feestlocatie!

Binnenstappend bij Omni Mobilae word je verrast door de huiselijke sfeer en ongedwongen stijl. Aan de ene helft van de grote zaal sfeervolle plekken bij kacheltjes, banken en stoelen waar je heerlijk in weg-zakt, aan de andere kant stoere landelijke (sta)tafels.

De accommodatie en het terras zijn omgeven door het prachtige Omni Mobilae activiteitenbos. In het bos vind je verschillende aangelegde unieke spelen die zich zeer goed lenen voor kindervertier en/of een actief onderdeel binnen jullie bruiloft. Wil je bijvoorbeeld dineren in het bos, tijdens de bruiloft een leuke activiteit ondernemen, een live band en heerlijk loungen op ons terras met brandende kachels?
 
Alles kan en niks is standaard!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_in_het_bos

Trouwen in het bos

Gerelateerde bedrijven