Trouwen bij Old Dutch « Huwelijk

Old Dutch

Noarder Stasjonsstrjitte 52-54
9271 CL De Westereen

0511 442638
info@old-dutch.com
www.old-dutch.com

Trouwen bij Old Dutch in De Westereen

Op een kwartier rijden vanaf Drachten, Leeuwarden en Dokkum en direct gelegen aan het treinstation op het traject Leeuwarden-Groningen vind je Old Dutch. Wij zijn een op en top trouwlocatie waar je kunt genieten van het aansnijden van de bruidstaart met champagnetoost, van een heerlijk diner en een afsluitend spetterend feest.

Of je nou gezellig in een intieme setting jullie liefde voor elkaar wilt vieren of een spetterend feest wilt, bij Old Dutch vind je altijd een passend arrangement. Met het restaurant, het terras en vijf verschillende feestzalen kun je voor elk type bruiloft uitstekend bij ons terecht.
Trouwen bij Old Dutch in De Westereen

Volop beleven

Old Dutch biedt een geheel verzorgd feest voor deze speciale dag. Jullie moeten deze speciale dag volop kunnen beleven, maar ook jullie gasten moeten zich nergens druk om hoeven te maken. Daarom biedt Old Dutch arrangementen aan waarin alles is inbegrepen. Jullie betalen een vast bedrag per persoon zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn.

Catering op locatie

Willen jullie trouwen op een eigen locatie? Ook dan kunnen wij jullie volledig ontzorgen; van ingerichte tent tot complete catering met bediening. Een bruiloft op locatie is echt maatwerk. We kunnen samen met jullie op locatie de mogelijkheden doornemen en misschien kunnen we nog wat tips geven.
Trouwen bij Old Dutch in De Westereen

Het ervaren team van Old Dutch denkt graag met jullie mee en past zich volledig aan jullie wensen aan. Jullie hoeven alleen maar aanwezig te zijn en te genieten. Het zal jullie gasten aan niets ontbreken. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens vrijblijvend langs. Wij nemen alle tijd om jullie droomdag door te spreken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven