Klaar voor de kus: hoe zorg je voor een onvergetelijke adem op je trouwdag? « Huwelijk

Klaar voor de kus: hoe zorg je voor een onvergetelijke adem op je trouwdag?

Een onvergetelijke kus begint met een onvergetelijke adem. In deze blog vind je daarom ook de beste tips voor een onvergetelijke adem. Hier vind je de beste tips voor goede mondverzorging zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste kus van je leven.
Wanneer mag je de bruid kussen

Een onvergetelijke adem begint bij dagelijkse verzorging

Een goede mondhygiëne begint bij goede verzorging van dag tot dag. Je moet ervoor zorgen dat je elke dag minimaal twee keer per dag je tanden poetst met een goede tandpasta en een gum tandenborstel. Daarbij is het ook belangrijk om regelmatig, het liefst iedere dag, te flossen met een flos die jij fijn vindt. Dit kan flosdraad zijn, maar het kan ook een tandenstoker zijn. Dit is belangrijk omdat er tussen je tanden tandplak ontstaat en omdat hier ook etensresten blijven zitten, die je niet weg kunt poetsen. Met een goede dagelijkse verzorging zorg je dat jouw mondhygiëne altijd in orde is. Je trouwdag zal daar dan zeker geen uitzondering op zijn.

Wees lief voor je tanden: luister naar je tandarts

Waarschijnlijk heeft je tandarts je vast weleens verteld wat wel en niet goed is voor je tanden. Suikerhoudende drankjes, roken, alcohol en koffie zijn voorbeelden van dingen die je beter kunt vermijden of beperken als een goede mondhygiëne belangrijk voor je is.
Wanneer mag je de bruid kussen

Zeker op je trouwdag zijn dit dingen die absoluut vermeden moeten worden. Dingen die je wel goed kunt eten en drinken zijn water, vers fruit en groente: appels, selderij en wortels helpen met het reinigen van je tanden en stimuleren de aanmaak van speeksel. Naast het aanpassen van je levensstijl gaat het ook om het gebruik van de juiste producten. Sunstargum.com is bijvoorbeeld een betrouwbaar merk voor goede mondverzorging. Hier kun je producten vinden die zijn afgestemd op de verzorging die je mond en tanden nodig heeft. De producten zijn gemaakt in samenwerking met experts in tandheelkunde en zorgen ervoor dat een gezonde mond en een goede adem toegankelijk zijn voor iedereen.

Reageren

Gerelateerde bedrijven