Mooie nagels op je trouwdag « Huwelijk

Mooie nagels op je trouwdag

Er worden bijna altijd foto's gemaakt van de trouwring om de bruid haar vinger of het bruidsboeket in haar hand, misschien ook de handen van het bruidspaar die elkaar vasthouden. Hoe zonde zou het zijn als je achteraf denkt: mooie foto's, maar zonde van die nagels.

Fel of neutraal

Ga je voor een stijlvol laklaagje of een pittig kleurtje passend bij jullie bruilofts-thema? Ook leuk: glitter of kleine steentjes op je nagels. Want wie zegt dat je niet mag uitpakken? Vind je het moeilijk kiezen? French Manicure is altijd goed en past bij iedere jurk.

Wil je lekker gek doen en hebben jullie een uitgesproken thema, dan horen daar natuurlijk ook aparte nagels bij, met meerdere kleuren of zelfs kleine figuurtjes (wat dacht je, nu heel toepasselijk, van bijvoorbeeld nagels in het Halloween thema). Alleen voor stoere bruiden!

Nepnagels voor de nagelbijters

Heb je erg broze nagels, waar moeilijk iets moois van te maken valt of knabbel je zo hardnekkig op je nagels dat laten groeien eigenlijk geen optie is, dan zijn nepnagels een goed alternatief. Laat ze kort voor de grote dag bij een goede nagelstudio plaatsen, zodat je zeker weet dat ze mooi blijven. Overigens hoef je geen slechte nagels te hebben om hiervoor te kiezen, veel bruiden vinden het ook gewoon mooi.

Verzorg je handen

Wees lief voor je handen en nagels. Maak je huis schoon met handschoenen aan en verzorg je handen regelmatig met olie en een goede handcrème. Breng alvast een verstevigend laagje aan op je nagels of ga zo nu en dan naar een nagelstyliste voor een manicure.

Tip! Vergeet, vooral bij open schoentjes, ook je teennagels niet een mooi kleurtje te geven!

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Foto MGM

Reageren

Gerelateerde artikelen

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

5 tips om extra te stralen op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven