De romantische eilanden van de Seychellen « Huwelijk

De romantische eilanden van de Seychellen

De combinatie van de uitgestrekte witte stranden, helderblauwe zee, de groene vegetatie en het zwoele klimaat maakt de Seychellen tot ideale huwelijksreis bestemming!

La Digue, de mooiste stranden ter wereld

Op het eiland La Dique ga je werkelijk terug in de tijd, het lijkt wel alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Veel mensen rijden zelfs nog op ossenwagens, heel bijzonder om te zien! La Dique staat bekend om haar fantastische mooie stranden, waar jullie onverstoord van elkaar kunnen genieten. Als je de stranden met je eigen ogen hebt gezien, weet je wat er bedoeld wordt: Kleine idyllische baaien, witte zandstranden, kristalhelder water en een gemoedelijke sfeer.

Het eiland Praslin, rotsformaties, helderblauw water en wit strand

Op het eiland Praslin is een bezoek brengen aan Anze Lazio in het Noordwesten van het eiland een absolute aanrader! Het voortreffelijke uitzicht, met de prachtige rotsformaties, helderblauw water, witte strand en de palmbomen is adembenemend.

Geniet samen op Praslin van een bezoek aan het bijzonder mooie Coco de Mer in het National Park Valle de Mai. Daarnaast kun je een excursie naar de kleinere eilanden in de omgeving boeken: Curieuse Island, St. Pierre Island en Cousin Island. Maak hier kennis met de indrukwekkende onderwaterwereld en sluit de dag af met een heerlijke barbecue.

Mahé, avontuurlijk en romantisch

Het hoofdeiland Mahé met de hoofdstad Victoria, is weer heel anders dan Praslin. Hier zijn namelijk nog overduidelijk invloeden terug te zien uit de Engelse en Franse tijd. Toch heeft Mahé niet stilgestaan, je kunt er heerlijk winkelen (bezoek ook eens de kleurrijke vis- en fruitmarkten) en genieten van het knusse Creoolse karakter. In het Morne Seychelis National Park kunnen jullie op verkenningstocht naar de botanische tuinen, de prachtige waterval en de Creoolse theeplantage. Geniet daarnaast van de fantastische stranden, maak een avontuurlijke hicking trail of ga een dag duiken. De Seychellen beschikken over alle aspecten om jullie huwelijksreis onvergetelijk te maken!

Meer te weten komen over deze betoverende eilanden? Bekijk ons aanbod van huwelijksreizen naar de Seychellen! Wanneer je in de maanden april t/m juni een reis bij ons boekt, ontvang je een gratis Dominicus Reisgids naar keuze. Zo kunnen jullie je optimaal voorbereiden op de huwelijksreis!

Tenzing Travel

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven