Wat voor huwelijksreis past bij jullie? « Huwelijk

Wat voor huwelijksreis past bij jullie?

Na een spetterende bruiloft lekker met zijn tweeën op reis. Wat wil je nog meer? Precies. Wàt wil je eigenlijk nog meer?

Romantisch
Een romantische trip is vaak waar mensen het eerste aan denken, wanneer ze hun toekomstige huwelijksreis overpeinzen. Een stedentrip, varen met een gondel, dineren bij kaarslicht. Staar je niet blind op Parijs, Venetië  of een Grieks Eiland en kijk eens verder naar bijvoorbeeld de minder toeristische oorden. Genoeg keuze. (Hoewel bovenstaande opties ook zeker geweldig zijn!)

Avontuurlijk duo
Op safari in Afrika, diepzeeduiken in Egypte of walvissen spotten tussen de IJslandse ijsschotsen. Jullie zijn een avontuurlijk en niet bang ingesteld duo. Super! Trek je er niets van aan hoe een huwelijksreis 'zou moeten zijn' en haal die klimschoenen, wetsuits en parachutespring-uitrusting tevoorschijn.

Overweeg ook de wat apartere landen, waar je in eerste instantie misschien niet aan denkt. Een rondreis door Kenia, Tanzania en Zanzibar schijnt bijvoorbeeld bijzonder indrukwekkend te zijn. Of doe eens lekker anders en ga backpacken in Australië. Ook leuk, trek rond met een camper in bijvoorbeeld Canada.

Zonnig genieten of afkoelen in de sneeuw
Niets zo veranderlijk als het weer, maar je kunt het natuurlijk wel een beetje sturen. Wil je verzekerd zijn van zon, dan zijn de Malediven, de Nederlandse Antillen of bijvoorbeeld Hawaï goede opties. Sneeuw vind je regelmatig in Zwitserland, Oostenrijk of Lapland, maar er zijn nog veel meer sneeuwrijke en zonnige gebieden.

Natuurlijk is dit maar een greep uit alle huwelijksreis-opties, maar het geeft je een idee van wat er mogelijk is en dat er eigenlijk niets níét kan. Ga jij liever naar een vakantiepark in Nederland; doen! Of misschien nemen jullie wel een aantal maanden vrij en doorkruis je diverse landen op de fiets. Geweldig!

Tip! Let er bij het boeken van een huwelijksreis via internet goed op dat je met een erkend bedrijf te maken hebt, inclusief keurmerken.

Door Rinske van Rootselaar

Reageren

Gerelateerde artikelen

Jambo Safari Club, de Afrika specialist

Complete privacy met een privé villa op de huwelijksreis

Een huwelijksreis ondergedompeld in luxe

Romantische boetiekhotels voor de huwelijksreis

Gerelateerde bedrijven