Win het aankoopbedrag van je bruidsjurk « Huwelijk

Win het aankoopbedrag van je bruidsjurk

De winactie is gestart naar aanleiding van de introductie van de trouwkaarten bij Greetz begin juli. Al eerder was het mogelijk om een kaartje te sturen om de huwelijksgasten te bedanken voor hun aanwezigheid of om het bruidspaar te feliciteren, maar vanaf nu kunnen ook de trouwaankondigingen en uitnodigingen voor het huwelijk worden verstuurd.

De nieuwe collectie biedt meer dan 200 verschillende kaarten die gepersonaliseerd kunnen worden. Ook kunnen de aanstaande echtparen zelf online een complete kaart ontwerpen door foto’s van henzelf of van de trouwlocatie te uploaden. Handige service hierbij is de gratis proefdruk om te zien of de kaart helemaal naar wens is.

Meedoen aan de actie? Stuur dan een foto van jouw bruidsjurk en laat weten waarom juist jij in aanmerking moet komen voor het terugwinnen van het aankoopbedrag. Uit alle deelnemers wordt de winnaar getrokken. Interesse? Bekijk dan de complete actie en de voorwaarden: www.greetz.nl/droomjurk

Tèri Pille zei:

Graag zou ik het aankoopbedrag van mijn jurk terug willen. Zodat we eerder voldoende geld hebben om ons eerste huisje te kunnen kopen nadat we getrouwd zijn.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven